Segítség! Eltűnt az egóm?
10-13 éves koromban egosita kislány voltam és tudom,hogy ez nem valami jó tulajdonság,de jól éreztem magam egositán. 13-14 éves koromtól a viselkedésem 180°-os fordulatot vett. Csak egy cseppnek érzem már magam a tengerben és tudom,hogy vannak nálam jóval nagyobb cseppek is. Szeretnék olyan lenni,mint amilyen voltam!
Szeretném ismét boldogan a középpontban érezni magam.
Hogy változhatnék meg?
L/15
Sajnos, a média, a rossz nevelés, és az egyre romló társadalomnak köszönhetően, undorító, nárcisztikus egoista, torzult személyiségek jönnek létre.
Örülj neki, hogy kezdesz normális lenni.
Na jó. Neked nem ego kell, hanem önbizalom. Mi lenne, ha megpróbálnál nem függeni másoktól?
Megváltoztál, hogy dícsérjenek.
Tudatosítsd magadban, hogy igenis különleges vagy, értékes. Írd össze a jó tulajdonságaid, eredményeid. Legyen az bármilyen apró dolog.
Határozd el, hogy nem mondasz rosszat magadról, és ha véletlenül erre is gondolnál, gyorsan űzd el valami pozitív gondolattal.
Igazad van. Egyszerűbb annak az élete, aki leszatr másokat, és csak a saját kis szarságait tartja szem előtt, mert egy fontos dolog van az életében: ő maga, és azon kívül nem számít semmi.
Könnyebb. De nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!