Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Kábé fél évvel ezelőtt kezdődött a problémám. Azóta úgy érzem, nem találom a helyem... Mindenki úgy tűnik, nagyon jól elvan, én pedig sehol sem érzem magam fontosnak. A legjobb barátnőm is hanyagol, úgy érzem, sehonnan sem hiányzom igazán... Egyedül érzem magam. Tizenöt éves lány vagyok, nem jött még szembe a nagy Ő tehát nem volt még barátom. Többen akartak járni velem, de egyik sem tetszett úgy hogy belemenjek...

De ez nem is tartozik ide. Nem vagyok ivós, drogozós, stb. fajta, de nem is ülök itthon mindig, általában van valami programom. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam.:(

Ez ilyen kamaszkori valami, ami elmúlik vagy mi lesz?

2014. aug. 25. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Szerintem kamaszkori dolog, én is voltam ilyen, barátnőim is... Ha a barátnőd nem foglalkozik veled, barátkozz, beszélgess, ismerkedj másokkal. Esetleg kereshetnél még valami elfoglaltságot (ha nem fügsz bele akár valami játék is lehet).

u.i. a "nem drogozom nem iszom"-fajta jó hozzáállásodon ne változtass, tökéletes :3

2014. aug. 25. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Barátkozok, beszélgetek, igen... De az is nagyban megoldaná a problémát lehet ha jönne szembe valaki, akivel mindketten úgy nagyon megtetszünk egymásnak... Mert még sosem volt ilyen feelingem. Általában nekem tetszett valaki vagy én valakinek - sosem egyszerre. Illetve, párszor egyszerre is - de azt meg valamelyikünk elcseszte...

Vannak elfoglaltságaim, menhelyen önkénteskedem, spanyolul tanulok magamtól és egy barátom segitségével, könyvet irok, gitározom - elfoglalom magam...

Csak elkezdtem másokhoz hasonlitani magam és az életem, és azt hiszem ez az, ami végül idáig vezethetett...

2014. aug. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!