Mi az a tárgy, amihez a legjobban ragaszkodsz? Kitől kaptad? Milyen alkalomból? Miért fontos neked?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 22:22
1/19 anonim válasza:
Egy piros plüssbagoly. Születésem óta (19 éve) megvan, így ez az a tárgy, amitől soha, semmiért nem válnék meg.
2/19 anonim válasza:
Sőt, ha jobban belegondolok, már 20. éve lesz február végén. És még egész jól bírja.
3/19 anonim válasza:
Egy macikutya keveréke:D 18éve az enyém imádom:)
és a naplóóm
4/19 anonim válasza:
A plüssnyuszim, ami 19 éve megvan (születésem óta), illetve a füzeteim, amikbe írok. Ja, és a bőrtopom!
5/19 anonim válasza:
nekem igazából nincs ilyen nagyon régóta lévő tárgyam..hmm de olyan szempontból hogy semmiképp sem válnék meg tőlük a hangszereim, a gitárom amit apától kaptam néhány éve és a citerám ami szintén 3 éves lesz idén. (de van több hangszer is )
azt szeretném kérni tőletek hogyha valahogy meg lehetne csinálni, mutatnátok képeket a piros plussbagolyról, a macikutyáról és a nyusziról? :) csak kíváncsi vagyok hogy ilyen régóta megvannak hogy néznek ki:)
6/19 anonim válasza:
utolsónak utolsó előtti: de ari vagy!!:) Én sajnos nem tudok mutatni a nyuszimról, de hátha a többiek. Amúgy nekem olyan 3 éve el lett vive játékrestaurátorhoz, és kicsit ki lett pofozva. Szegénykém már nagyon haldoklott.
7/19 anonim válasza:
köszi, te is ari vagy:) akkor még reméljük sokáig magmarad és megőrzi az emlékeket:)
8/19 anonim válasza:
a vánkosomhoz. igen csak rosz állpotban van már, de mivel rajta van a huzata, nem látszik. Annyira megszoktam, hogy hiába van ugyanilyan itthon csak újba, nem engedem ezt kidobatni.
9/19 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen... vagyis van egy plüssnyúl, de azt is jól elrejtve tartom mert rossz emlékek fűznek hozzá, jobb ha nem is látom. De ki sose dobnám mégse.
10/19 A kérdező kommentje:
Mi az a rossz emlék? :(
2010. jan. 16. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!