Nem fogok alárendeltje lenni egy férfinak. Jól gondolom, hogy jobb, ha nekem nem lesz kapcsolatom?
Egyszerűen nem akarok alárendeltje lenni a férfinak. Lilith példáját követem!
Ez már gyerekkorom óta megfogalmazódott bennem, mikor meséltek nekem a kapcsolatokról. Undorodom az alárendeltségtől,amit rabszolgaságnak gondolok.
Azt gondolom, hogy nekem nem is való az ilyesmi.
Jól gondolom vagy sem?!
Igen, vagy nem válaszokat várok!
A legjobb párkapcsolatokban a nő igenis alárendelt.
Nem tudom mi ez az új irányzat, hogy szédült kis kékharisnyák lázonganak a természetes férfiuralom ellen...
Kedves kérdező, azért mert így gondolod, ne hallgass a sok hülyére, ettől nem kell magányosnak lenned.
Majd lesz egy küzdelmes kapcsolatod, amiben te leszel domináns.
Amúgy hány éves vagy?
"A legjobb párkapcsolatokban a nő igenis alárendelt.
Nem tudom mi ez az új irányzat, hogy szédült kis kékharisnyák lázonganak a természetes férfiuralom ellen... "
Nincs olyan, hogy természetes férfi uralom. Maximum a te fejedben kedves hozzászóló. Attól, hogy a mesében a fiú hordja a nadrágot otthon, és te is ezt láttad otthon, az nem jelent semmit az ég világon. Lehet hogy más családban máshogy van...
Engem pl. felizgat ha a nő hordja a nadrágot. Ráadásul ismerek olyan párt is, ahol a nő uralkodik, és mindketten élvezik ezt a helyzetet.
Szóval üdv a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!