Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem fogok alárendeltje lenni...

Nem fogok alárendeltje lenni egy férfinak. Jól gondolom, hogy jobb, ha nekem nem lesz kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem akarok alárendeltje lenni a férfinak. Lilith példáját követem!

Ez már gyerekkorom óta megfogalmazódott bennem, mikor meséltek nekem a kapcsolatokról. Undorodom az alárendeltségtől,amit rabszolgaságnak gondolok.

Azt gondolom, hogy nekem nem is való az ilyesmi.

Jól gondolom vagy sem?!

Igen, vagy nem válaszokat várok!

2014. aug. 23. 15:13
1 2
 11/14 Lina32 válasza:
Szerintem nem gondolod jól. Lehet hogy sokáig kell keresned azt a férfit, aki szeret téged és megbecsül- ez rajtad is múlik hogy mennyire vagy szeretetre méltó - de ha megtaláltad. nem uralkodik rajtad, hanem társad lesz az életben. Nézd, a mai világban nehéz egyedül boldogulni, a menő szingli lét csak akkor tuti, ha gazdag vagy, és még akkor is magányos leszel. Az ember társas lény.
2015. márc. 15. 07:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jól gondolod. Ha ennyire primitív a meglátásod, akkor inkább emberek közé se menj! Én félnék tőled.
2015. márc. 15. 21:52
 13/14 anonim válasza:

A legjobb párkapcsolatokban a nő igenis alárendelt.

Nem tudom mi ez az új irányzat, hogy szédült kis kékharisnyák lázonganak a természetes férfiuralom ellen...

Kedves kérdező, azért mert így gondolod, ne hallgass a sok hülyére, ettől nem kell magányosnak lenned.

Majd lesz egy küzdelmes kapcsolatod, amiben te leszel domináns.

Amúgy hány éves vagy?

2015. márc. 20. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:

"A legjobb párkapcsolatokban a nő igenis alárendelt.

Nem tudom mi ez az új irányzat, hogy szédült kis kékharisnyák lázonganak a természetes férfiuralom ellen... "

Nincs olyan, hogy természetes férfi uralom. Maximum a te fejedben kedves hozzászóló. Attól, hogy a mesében a fiú hordja a nadrágot otthon, és te is ezt láttad otthon, az nem jelent semmit az ég világon. Lehet hogy más családban máshogy van...

Engem pl. felizgat ha a nő hordja a nadrágot. Ráadásul ismerek olyan párt is, ahol a nő uralkodik, és mindketten élvezik ezt a helyzetet.

Szóval üdv a valóságban.

2015. márc. 21. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!