Hogyan találjam meg álmaim munkáját, ha úgy érzem, semmihez sem értek?
A szüleim sosem voltak azok a motiváló típusok, inkább mindig mindentől elvették a kedvünket, nem nagyon erőltették a tanulást sem. Nem voltunk koldusok, de heti egyszer ha került hús az asztalra. Én nem ilyen életet szeretnék a gyerekeimnek, de hiába, mert nem találom önmagamat. Akármibe belefogtam, akármit elgondoltam, mindig kudarcba fulladt, és be kellett látnom, hogy na ez sem nekem való.
Most 22 éves vagyok, előttem az élet, meg kéne alapozni, de elképzelésem sincs arról, hogyan törhetnék ki. Egy presszóban dolgozom, egész jó, nem keresek rosszul, de tudom hogy nem akarok örökre itt maradni, legkésőbb mire gyereket szeretnék. Páromnak jó szakmája van, csak elhelyezkedni nem tud benne. Megélünk, de ilyen tempóval nem fogunk feljebb jutni, márpedig ha házat, kocsit, gyereket szeretnénk, ahhoz biztos munkahely kell.
Mit tegyek? Hogyan találhatnám meg, miben vagyok jó, ha csak egy csődtömeget látok, aki nem tud tanulni?
Francba.......... :'(
Pedig mikor megláttam hogy írt valaki, felcsillant a remény...
Küföldön sem lesz meg semmi pár év alatt. Ott is ugyanúgy nyomorognak az emberek.
Pont az a bajom hogy sehogy se találok olyan dolgot ami érdekelne, ami érdekel, abban meg nem vagyok jó, és emiatt megunom, lemondok róla.
Jaj, már megint ez a "milliók van a számláikon" Mi? 5-10e euró talán, az kint pic$safüst 1500eurós (minimálbér) fizetéshez képest.
Arról nem is beszélve, hogy a kinti pénzből kint kell megélni, 8 általánossal kitörölheti ha kinti 1000eurós minimálbért keresi meg ugyanolyan utolsó betanított munkás akit bármely nap kitehetnek mert 10000en várak a helyére., ugyanúgy néznie kell az árakat, ugyanúgy egy patkánylyukban lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!