Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irigykedem azokra akik szép...

Irigykedem azokra akik szép helyekre eljutnak. Miért?

Figyelt kérdés
Olyan rossz hogy én soha nem tudok eljutni sehova. Még soha nem láttam a tengert. :(
2014. aug. 17. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ne irigykegy,nem éri meg. kétszer voltam feketetengeren. egyszer a vörös tengeren. tudod ha kevés pénzel mégy, akkor nem is olyan élvezetes. ha meg gazdag vagy akkor attól félsz, hogy lopni fognak tőled. aki meg dicsekszik, azt azért teszi, mert ő abban szerzi örömét, nem pedig a környezetében. voltam gazdagabb, most csak a kajára futja. mégis jobb ott ahol vagyok, mint máshol. titkon vágyok én is távoli vidékekre, de a problémák akkor is problémák maradnak. ezért kiülök a balkonomra és csodálom a kis konyhakertemet a hetediken))) ingyenes és szép,!
2014. aug. 20. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Én még a Balatonnál se jártam... nem is nagyon érdekel.
2014. aug. 20. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
öszintén az 5xl-es tangák és fókákra illő fürdőruhák látványa nyügöznek le! néhol csontsovány egyedek fulladásos uszótehnnikák is! az a legjobb mikor más korcs kutyájával fürdesz,vagy jön a show és belepisil a teve)))
2014. aug. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!