Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fenyegetett már meg valaki téged?

Fenyegetett már meg valaki téged?

Figyelt kérdés
Mivel, és hogyan? Hogy jöttél ki belőle?
2010. jan. 14. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
elakarták lopni a telefonom cigányok, fenyegettek késsel. elfutottam, metróaluljáróba, nem jöttek utánam.
2010. jan. 14. 15:38
 2/7 Silber ***** válasza:
Tőlem is próbálták már elvenni a telefonom. Erélyesen kell fellépni. NEM. Aztán továbbment inkább.
2010. jan. 16. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet de nem emlékszem...
2010. jan. 16. 20:14
 4/7 anonim válasza:
ja..valami csajok irigyek voltak rám vagy mi bajuk volt és belerakták a cigit a hajamba, dobtak kővel. kicsit be voltam szarva mert hááát elég kemény banda az....nemmmondanam fenyegetésnek de na...ja és egyszer bezárt egy cigány a focipájára és mondta h te itt maradsz sikitottam hogy nem! meglöktem aztán elment de ... elég kicsi voltam..
2010. jan. 17. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem komolyabban fenyegettek. A részletekbe nem szeretnék belemenni. Lényeg. Már azon gondolkoztam, hogy milyen módon haljak meg, de másképp döntöttem. Az életösztön a legnagyobb úr. Felégettem magam mögött mindent - kapcsolat, munka, lakhely. Így jöttem ki belőle.
2010. jan. 17. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen msn-en egy cigány srác hogyha nem csinálok akt fotókat magamról akkor eljön ide ahova lakok és megjárom de jól benézte magának mert elküldtem egy melegebb éghajlatra és nem csináltam neki akt fotókat és lekopott rólam..
2010. febr. 13. 00:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. febr. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!