Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek nagyon gáz lennék?

Szerintetek nagyon gáz lennék?

Figyelt kérdés
Van egy külföldi gyerekzene együttes, viszonylag híresek, főleg ott a saját országukban, de azért máshol is, más országokban is koncerteznek néha. Sőt van egy számuk ami világszerte híres lett, ráadásul felnőttek körében, pedig gyerekzene. Csak senki sem tudja, hogy ők írták. Na mindegy. A lényeg, hogy én kb 8 éves voltam, amikor megismertem és akkor tetszett. Ma is vannak olyan számaik, amik tetszenek (csak azokat annyira nem játsszák, mert nem olyan gyerekesek). Később az énekes egyre inkább megtetszett.. Mármint belsőleg, nagyon-nagyon önzetlen, jószívű ember, ritka az olyan, mint ő. Kisebb koromban rajzoltam az énekesnek meg csináltam mindenfélét. Más gyerekek is szoktak és megmutatták fb-n neki, így én is. Meg is köszönte emailben is mert én extra sok mindent csináltam, így meglett a címe. Valahogy megmaradt bennem ez a rajongás érte. Pedig 17 vagyok. Nem a zenéje miatt, bár ő gondolom úgy hiszi. Én nem is tudnám megmondani miért. A lényeg, hogy most többször beszélünk emailben. Ahogy már régen is az volt, mostis minden álmom, hogy találkozzak vele. Ami már önmagában is kicsit gáz, meg hogy rajongok érte. De úgy néz ki, ennyi év után elvisz magával koncertezni meg nála aludhatok. De amúgy nem annyira ismerjük egymást. Annyira nem beszélünk. Csak az most hosszú sztori, hogy lett ez.. de most tényleg találkozunk.. annyira örülök. Csak nem tudom mi lesz a koncertjén. Alapból ott 3-11 évesek vannak. Hogy mutatok majd ott? És ez nem olyan, hogy csak ülünk.. minden számhoz van egy "tánc" amit mindenki mindig csinál. A gyerekek ott tombolnak. Én ha ott leszek tuti csinálnom kéne, már az énekes miatt. Meg tulajdonképpen még jól is érezném magam. Meg fent szoktak lenni sokan a színpadon és nekem is illene felmenni. De amúgy is lefogadom hogy külön felhív és magyaráz valamit a közömség elött. Nem akarom, hogy azt érezze, hogy ez nekem ciki. De az.. nem? Ráadásul ott sok ezer ember előtt meg az a sok kamera mindig.. Na de a kérdés, hogy ez szerintetek nagyon gáz? Hogy mutat már egy 17 éves csaj az 5évesek közt hogy ugyanúgy ugràl meg minden?! Ti mit gondolnátok rólam?
2014. aug. 14. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én nemtudom mit szóljak hozzá ehhez :D Ha élvezed akkor miért érdekel hogy az öt évesek mit gondolnak majd rólad? :D
2014. aug. 15. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem az 5évesekre gondoltam.. Hanem a felnőttek, meg ha meglátják ezt az ismerőseim, barátaim..
2014. aug. 15. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom elég kellemetlen helyzet :S Nem tudom mit tennék a helyedben.. bocsánat hogy nem tudtam segíteni. De ezt csakis magaddal tudod megtárgyalni, hogy felvállalod-e és jól érzed magad.
2014. aug. 15. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tudnám, hogy ez a gyerekkori kedvenc együttesed, és kapcsolatban vagy velük, egyáltalán nem furcsállnám. Pár szavas magyarázatot kellene csak fűzni a fb-re vagy máshová kirakott képekhez, és máris nem ciki, hanem jó buli, amire büszke lehetsz.

Amúgy biztos fogsz pár beszólást kapni, de olyat úgyse tudsz csinálni, ami mindenkinek tetszik.

2014. aug. 15. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Így igaz, utolsó válaszolónak igaza van :) Menj és élvezd. Ne azon parázz mit gondolnak mások.
2014. aug. 16. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!