Biszex vagyok, meleg vagy hetero?
14 éves fiú vagyok, és most eléggé elbizonytalanodtam a hovatartozásomat illetően.
Eddig nem volt se "csajom", se "pasim".
Sokáig csak a lányokkal foglalkoztam, ők "mindenhogy érdekeltek".
Aztán nem rég elfantáziáltam egy fiúval, és a szexhez kapcsolódó része tetszett, de mást nem nagyon tudtam volna elképzelni.
Majd most mintha valamiért meleg akarnék lenni, tehát elfantáziáltam más dolgokról is egy fiúval és most már az is tetszett. Majd kicsit később egy lánnyal próbáltam volna fantáziálni, de valahogy folyton "átváltozott" fiúvá az illető. Tehát tetszett a lánnyal a dolog továbbra is, de valahogy mindig arra gondoltam, hogy fiúval ez milyen lenne.
Bizonyos dolgokat szeretek "melegesen", "nőiesen" csinálni (szeretem nőiesen keresztbe tenni a lábam, kitolni a fenekem...stb.), bár ez alapjába véve ugye semmit sem jelent.
Az is érdekes, hogy nagyon ritkán látok olyan fiút, aki tényleg "bejön", de a lányok közül viszont szinte mind tetszik.
Édesapámmal soha nem volt jó a kapcsolatom, effektíve kapcsolatom se volt, mert nem-igen beszélgettünk, sőt soha nem beszélgettünk. Csak köszönök neki, ha valami fontos dolog van (ez hívott, ő ezt mondta..stb) azt elmondom, de ennél több soha nem volt.
Tudom, hogy ráérek még a szexuális hovatartozásomon gondolkodni, de eléggé aggaszt.
Igazából én mindig "más" akartam lenni mint a többiek, tehát soha nem akartam olyan tucatgyerek lenni. Arra gondoltam, hogy tudat alatt ezért vonzódom a fiúkhoz is, hogy különlegesebb legyek az átlagnál.
Szerintetek?

Szerintem inkább csak kiváncsi vagy és kielégületlen. Ha érzelmileg is tudsz úgy vonzódni egy fiúhoz, mint egy lányhoz (tehát nem csak szexuális területen kószál el a fantáziád ismeretlen vizekre), akkor valószínűsíthető, hogy bi vagy.
Persze, ez csak vélemény.
Egyébként ha bi is vagy, társadalmi szempontból jobban jársz, ha heteróként viselkedsz. Mivel azt mondod, hogy a lányok is érdekelnek, így ez nem lehet olyan nehéz, mint mondjuk egy melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!