Atyaisten!Remelem nem utottel el egy kisgyereket.Ugy gondolom itt nem letezik semmilyen variacio,a lenyeg akarhogyan is tortenik,vallald a felelosseget.Egy eletrol van szo!!!
2007. okt. 21. 16:16
2/14 anonim válasza:
Mindkét esetben mentő és rendőrség!!! Én belepusztulnék a lelkiismeretfurdalásba, ha cserben hagynám. És különben is szerintem nem tudhatod biztosan hogy meghalt-e a gyerek...(főleg ha ki sem szállsz az autóból...)
2007. okt. 21. 18:57
3/14 anonim válasza:
Biztosan nem tudhatnám, hogy nem derül ki, hisz előbb-utóbb minden kiderül. Semmiképpen nem tünnék el. A lelkiismeretem elől úgy sem tudnák elszökni.
2007. nov. 2. 19:14
4/14 anonim válasza:
biztosan nem tudnék otthagyni egy kisgyereket,azért meg végképp nem hogy én megússzam.Ezért csak a második kérdésedre tudok válaszolni:Előbb-utóbb felkötném magam, mert nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel...
2007. nov. 15. 09:07
5/14 anonim válasza:
azonnal mentőt hínék aztán valószínűleg beleőrülnék a lelkiismeret furdalásba akármi is lenne a kicsivel.
2 pici lány anyukája
2007. dec. 10. 16:21
6/14 anonim válasza:
megennémXDD
nem csak vicceltem, de tényleg
természetesen azonnal mentőt hívnék, ha pedig meghalt az az egész életem elcseszné
és természetesen nem érdekelne, ha lebuknék
2008. jan. 8. 18:38
7/14 anonim válasza:
kiszállnék a járműből, majd felsegíteném és leporolnám a ruháját.
2008. jan. 8. 21:41
8/14 anonim válasza:
1. Ha még él, akkor hívnék mentőt, stb.
2. Ha már meghalt, akkor - ha TÉNYLEG BIZTOSAN tudnám, hogy nem kapnak el - akkor továbbállnék minél gyorsabban.
(Jöhet a lepontozás! :) )
2008. jan. 19. 13:20
9/14 anonim válasza:
Semmiképp nem hagynám ott, kivéve, ha Olaszliszkán történik...
2008. jan. 27. 21:13
10/14 anonim válasza:
Tuti kétségbeesnék, és elsősorban vagy anyát vagy apát vagy barátomat hívnám, hogy mit csináljak.
A múltkor csak kicsit meghúztam a kocsi lökhárítóját és már azmiatt összevoltam omolva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!