Hány éves vagy és mennyinek nézel ki, mennyinek néznek?
Én 19 vagyok, szerintem 1-2 évvel fiatalabbnak nézhetnek, piavásárlásnál gyakran elkérik a személyit.
Anyám a durva, ő 46 éves, de huszonéves pasik teszik neki a szépet, kb 30 elejének nézik :D Jó mondjuk ehhez hozzájárul, hogy baromi alacsony.
21 éves vagyok és szinte mindenhol fiatalabbnak néznek. Jól példázza ezt az az eset, amikor bementem egy nagyobb áruházba sörért meg egy pár cuccért. Egyszer csak megszólal a pénztáros (aki mellett állt még 2 kollégája is), hogy "a kártyádat majd...". Ennyi. Ezt hittem, valamelyik barátjának vetette oda. Áthúzott mindent a leolvasó alatt, de a 3 üveg sört félretette, én meg úgy néztem rá, mint Rozi a moziban. Aztán leesett! Gyorsan tudtára adtam, hogy 21 vagyok, de ő hitte, ha látta. :D Hazarohantam a személyimért és bemutattam neki. Utólag megkérdeztem, mennyinek gondolt (mert imponált, hogy fiatalabbnak hisz :P), és azt mondta "hát vagy 26-nak" xDDD
The End
L
24 vagyok, és ugyanabban a cipőben járok, mint te,kedves kérdező. Csak én ha lesziáznak, visszasziázok,hogy vegye észre magát az illető, ezért mondjuk anyám haragszik, amikor anyámkorú nőket lesziázok, ha ők is engem, de mindig mondom, hogy ő kezdte a tegeződést, akkor valószínűleg tegeződni akar :-))
A másik: tudod, mekkorákat tudok mulatni azokon a fejeken, amiket akkor vágnak, amikor 16-nak néznek, én meg mosolyogva átnyújtom a személyimet? Azt mondjuk kimondottan megalázónak érzem, amikor a személyimből rájönnek, hogy 24, és hitetlenkedve belebámulnak a képembe, utána vissza a személyire, és a képemet hasonlítgatják össze az arcommal, hogy tényleg a saját személyimet hoztam-e.
Olyan is történt már, hogy egy nálam fiatalabb, 20 éves csajszi kérte el a személyimet a benzinkúton, de aztán mindketten nevettünk egy jót.
14 vagyok fiú és úgy kb 10 éves nek néznek :/
csak mert 155cm vagyok.. k*rva sz*r érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!