17:06 -os hozzád meg Isten kegyelme illene, hogy végre el tudd engedni az a haragot, gyűlöletet, amit az autóban ülő fiatalember vált ki belőled. Kívánom, hogy egyszer éld meg ezt is!
Ne haragudjatok, de szerintem nem rátok tartozik, hogy miből hozza össze ezt az autót, s nem az volt a kérdés, hogy ti beleülnétek-e...stb. Hihetetlen, hogy mennyire nem bírtok szöveget értelmezni, és csak arra asszociáltok, hogy hogy egy kicsit barnább mint ti. Szomorú... :(
Nem vagyok rokon, sem tesvíír, de ezt még magyarként is nagyon rossz volt olvasni.
A válaszolónak: teljesen mindegy, hogy milyen autóval villogsz, amúgy jól áll, ha a lelkedben kárt vallasz. A külső nem minden.
28/29 koszonom rendes vagy :) hiddel teljesen rendben van a lelkem teljesen pozitiv vagyok! :)
Ui: a sok irigy pancser wmbernek meg uzenem hogy a sajat meg dolgozot penzembol van! Kivancsi lennek ratok mien emberek vagytok... ez magyar orszag ahol a masikat le kell nezni mert kicsit barnabb a bore, gratula!
Te nyomorék f@s*
Veled beszélgettem egyszer itt(Calvin Klein) és elküldted a f@s**d@t egy képen. Te perverz se**f*j.
Hánynom kell tőled.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!