Mennyiből bírnám eltartani magam?
Figyelt kérdés
Mármint ha elköltöznèk egy megyeszèkhelyre külön a szülőktől.
Nincsenek se lakás se egyèb tèren nagy elvárásaim. 15-20 e.-től már láttam kiadó lakást. (Ha odavesznek fel dolgozni a bèrlet ugyanott van)
2014. aug. 7. 03:19
1/3 szántóvető 

válasza:

tehát lesz munkád és tisztában vagy az albérlet árakkal.szerintem 200 euróból megoldható a létfenntartás.itt a kérdés még a rezsi mert az változó.szerintem havi átlag 40 euróból kijön egy bérház rezsije.
2/3 anonim 

válasza:

Ki mondta hogy külföldre akar menni?
Na ha találsz 20ezerért albérletet, annak kb ugyanennyi a rezsije, de ennek kérdezz utána, nehogy több legyen.
Kaja ha főzöl megoldható napi 1000 ftból. Azon kívül meg attól függ hogy milyen költségeid vannak még meg mekkorák az igényeid. Telefonszámla, vásárlás, esetleg cigi. Apróságokra is észrevétlenül megy el egy csomó pénz. Inkább keress lakótársat, sokkal könnyebb. De szerintem havi 120-30 ezerből biztonságosan ellehetsz. Mindig tegyél félre, ne költsd el az egészet, nagyon veszélyes ez a fajta élet!
3/3 anonim 

válasza:

150-200 ezer ft között,ebből talán már egy keveset félre is lehet tenni,így a váratlan kiadásokra is fel lennék készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!