Ilyen létezik? Vagy valaki volt már így?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy valaki (tegyük fel) 15 éves koráig csak lányokhoz vonzódott,érzelmileg is,és testileg is,és utánna már csak a férfiakhoz?egyik pillanatról a másikra van ilyen? vagy ezek gének? ha a nők érdekeltek azok is fognak?2014. aug. 6. 22:38
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, DE EZ AKKORA HÜLYESÉG. Engem már óvodában is CSAK A LÁNYOK érdekeltek, és még mai napig is így van, csak most már egyre erősebben.
El se tudom képzelni, hogy ez hogyan is változhatna?
2/3 anonim 

válasza:

Ezt tapasztalod magadon? Mert ha igen, akkor IGEN, VAN, te vagy rá az élő példa. Vagy ha most mindenki azt mondja neked, hogy nincs ilyen, akkor hirtelen meg fognak változni az érzéseid, esetleg nem fogsz hinni a saját szemednek? A szexuális orientáció elég ingoványos terület, hát még a te korodban, szóval semmi sem kizárt. A lényeg, hogy akárhogyan is lesz, fogadd el magad. De amúgy még bármi bárhogyan változhat.
3/3 anonim 

válasza:

Kb 17eves koromig csak a lányokat szerettem, most is egy lánnyal van komoly kapcsolatom, viszont beleszerettem egy fiúba, nem tudok mit csinalni vele, utalom is magam erte, próbálok nem gondolni ra, de szinte lehetetlen
Van aki ugy születik, hogy tudja a fiukat szereti, de van akinek kell egy kis loket ahhoz hogy megtudja ki is valójában. Ha nem találkozok ezzel a fiúval es ő nem kezdeményez, biztos vagyok benne, higy egy jo 10evig nem jövök ra.
Viszont az ilyeneknek mint en nehez mert magamnak sem szeretnem beismerni, nemhogy másnak..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!