Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok csinálni ennek...

Mit tudok csinálni ennek érdekében?

Figyelt kérdés
Nyolcadik osztályba járok,és most ugye fontos a félévi bizonyítvány.Én nagyon tanulok,most tényleg belehúztam.Technikából is veszünk egy csomó anyagot,és a barátnőim azt annyira melléktárgynak veszik,hogy ha én tanulok rá,akkor felhúzzák magukat,és lefikáznak.De mégis én járok rosszul,mert megtanultam az igaz,de négyest kaptam félévire,a többiek meg a "nemtanulásukért" ötöst.:/ Ez miért van? És szinte minden tantárgyból én szívom meg.Mármint nem szívom meg,csak jobb jegyet kapnak,amikor alig tanulnak.Egyik barátnőm úgy felel vagy ír dolgozatot,hogy bele sem néz otthon a könyvébe,és ötös...:/ Én most mit csináljak?
2010. jan. 12. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom de ez inkább máshova való kérdés, ha azt szeretnéd, hogy segítsünk a tanulásban, Téged csak az zavar, hogy a többiek sikeresebbek mint Te, pedig ez nem igaz, nekik nem marad meg az agyukban Neked viszont ott lesz, az a Tiéd azt már senki nem tudja elvenni, Te fel tudod használni, miközben a többiek a könyvben keresgetik na mi is itt ennél a kérdésnél a válasz, addigra már Te le is írtad, a dolgozat írás azért nem sikerül mert ideges vagy, a többiek hozzák az idegeidet, ez érthető is, ha megpróbálsz nyugodtabb lenni és csak a dolgozatra koncentrálni akkor majd sikerülni fog, ezt inkább azzal tudod elérni, hogy nem foglalkozol a többiek kritikájával

ez így még kevés segítségnek de kezdetnek elmegy, NE keressél kifogásokat

2010. jan. 12. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
hozzák helyett húzzák elnézést
2010. jan. 12. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
legyél egy kicsit rossz kislány és használd a diákok számára jól bevált puskákat.
2010. jan. 12. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor puskázok!:) Meg próbálok laza lenni.:D
2010. jan. 12. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen örülj, hogy így van, mert nagyon hamar fordul a kocka, amikor a megszerzett tudással kéne kezdeniük valamit. Akkor is, ha csak egy mezei társalgásban, szakmán kívül.
2010. jan. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!