Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel?
2 éve tanulok egy egyetemen mérnöki szakon amit elmondani nem lehet, hogy mennyire gyűlölök. Sajnos más választott egyetemet helyettem, így csak kényszerből tanulom. Ha lediplomázok sem akarok ebben a szakmában elhelyezkedni. Álmaim főiskolája mindig is a szemem előtt lebegett, de persze nem engedtek oda jelentkezni. Az a baj, hogy állami támogatott képzésen vagyok, és ha otthagynám a sulit vissza kellene fizetnem, de nekem erre nincs pénzem. Diákhitelt nem akarok felvenni, évekig fizethetném, főleg ha rápakolnak még pár százezer forintot. El vagyok keseredve a jövőmet illetően. Tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, hogy mit tanulnék szívesen, de mivel be kell fejeznem a jelenlegi egyetemet nincs rá lehetőségem. Mégis mi a francot csinálhatnék? :(
Nem érzem jól magam az itteni egyetemen, az elejétől kezdve utálom. A hallgatók közül is "kitűnök". Engem nem érdekelnek a reál tárgyak. Tejesen más a gondolkodásmódom és a felfogásom, mint nekik.
Soha nem értettem meg, miért kell a gyerekre ráerőltetni hova menjen továbbtanulni? Középiskolámat sem én dönthettem el. Elegem van.
20/L
Igen még egy évem van, de biztos, hogy csúszni fogok, mert vannak nagyon nehéz tantárgyaim amiket nem sikerült megcsinálnom :( összevagyok zavarodva, 1 hónap múlva megint kezdődik előlről, semmi kedvem hozzá.
érdekel, leírnád majd mi a helyzet veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!