Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ugy erzem h biszex vagyok,...

Ugy erzem h biszex vagyok, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Izgat ha pl.megnezek egy lezbi szexet vagy egy rendes ferfi not szex kozben..Tetsznek a fiuk sot most is van egy fiu aki tetszik..Lannyal meg nem volt ilyen,habar akad egy akivel el tudnam kepzelni..Mi a franc ez az erzes..Nem akarom bevallani magamanak se,es azt vegkepp nem szeretnem h masok tudjanak rola(biztos elitelnenek,ami nem erdekelne de nem tudhatjak meg)hiszen meg en sme vallo be magamnak..Vajon tenyleg az vagyok vagy csak a hormonok..Vagy szimpla kivancsisag..(Lany vagyok)

2014. júl. 29. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
A legjobb! Bárkivel szeretkezhetsz a világon!
2014. júl. 29. 20:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Almomban mar meg is tettem egy lannyal es reggel ugy kletem h barcsak valosag lett volna..
2014. júl. 29. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel...

Én is ezt érzem, én sem vallom be magamnak, heteróként viselkedem. Nem érdekel a dolog. Úgy vagyok vele, hogy ha úgy adódna dupla esélyeim lennének, és mindenképpen boldog lennék. :D Ennyi így kell ezt felfogni. Nem tragédiaként. Nem kell világgákürtölni, de én elmondtam pár barátomnak akik tudom hogy nem b_sznak át, és nem hagynak el emiatt. És teljesen boldog vagyok :D

17/F

2014. júl. 29. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is bi vagyok. Senki nem tudja. Semmi különös nincs ebben.
2014. júl. 29. 20:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom..Ugy erzem hogy ha peldaul adodna egy lehetoseg hogy kapcsolatom legyen egy lannyal akkor habozas nelkul belemennek viszont nem engednem hogy elmondja barkinek..Es ez lehet htonkretenne a kapcsolatot mert ugy erezne h szegyelem ot ..
2014. júl. 29. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Hidd el ha olyat talàlsz nem fog érdekelni. Mások meg nem foglalkoznak azzal hogy te mit csinálsz amíg hozzájuk nincs köze. Ez biztos.
2014. júl. 29. 22:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Olvasd el Ritter Andrea: Melegek c. könyvét. Sokat fogsz belőle tanulni.
2014. júl. 30. 10:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Oke,megfontolom hogy elolvassam..Beleneztem es eddig nem okozott csalodast..
2014. júl. 30. 11:57
 9/12 anonim válasza:
Próbáld ki és lehet utána azt mondod ennyi elég volt,de ne hagyd ki,mert megbánod.Hányéves vagy,mert a mai csajok sokan kipróbálják,tehát barátnők közt kereshetsz.Én pasiként ajánkozhatok csak:)
2014. aug. 6. 09:02
 10/12 A kérdező kommentje:
15 :) Es nem menosegbol vagyok biszex..Meg magamnak sem vallotam be teljesen..Szerintem egy csomoan elitelek ezt ezert jobb ha nm vallalom fel..Amugy az osztalyba van egy biszex csaj de nm hiszem h bejovok neki..Cuki meg minden aranyos kedves..Lehet h azert nm mer kozeledni mert azthiszi hogy en nm viszonoznam, ohh pedig de meg mennyire :3333 De ez van :/
2014. okt. 8. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!