Hogyan jellemeznétek a skorpió csillagjegyűeket?
A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Plútó. Gyakorlatilag kiismerhetetlenek.
Általában bizalmatlanok másokkal szemben és távolságtartóak. Felszínes ismeretség útján nem kötnek barátságot.
Érzékeny lelkületű, és szereti védeni a magánszféráját. Őt viszont érdeklik a titkok, szeretne belelátni a dolgok mélyére.
Mindenhez az érzelmei fűzik, szenvedélyes és lelkes. Az esetleges kudarcok nem törik le és nem hátráltatják, erőt merít belőlük.
Idealisták, a végsőkig harcolnak az általuk igaznak vélt dolgokért. Hangulata ingadozó, a végletek embere. Hatalmas kitartása van. Nem vetik meg a kalandokat.
A boldogságot gyakran mellőznie kell az életből, mert túlhajszolja magát, és mártír módjára éli életét.
Mindig a cél az első a számára. Pontos stratégiájával és ravaszságával el is éri azt. A dolgokat mélyen átéli. Ő maga azonban képes leplezni érzéseit, ha a helyzet úgy kívánja.
Bosszúállásban is jeleskedik, pontosan tudja mikor és hol kell visszavágnia, hogy az a leghatásosabb legyen.
Hűséges, ugyanakkor nagyon féltékeny, szerelmes típus. Komolyan veszi az érzelmeket, fontos számára a testi szerelem.
Birtoklási vágyuk határtalan, hajlamosak irigykedni. Heves érzelmeik gyakran elragadják őket, reakcióik ebből fakadóan elsőre ijesztőek lehetnek.
Nehéz őket megváltoztatni, vagy hatni rájuk.
Nem kell mindenkivel ennyire bizalmatlannak lenni és sokszor jobb egy köztes megoldást találni a végletek helyett.
Olyan mint a legjobb barátnőm, az anyukája és az én anyám.. Szóval sztem tiszta lelkű, jó ember.. :D
Persze ez egyénenként változó.:D
01-10 21:21-nek
Nem akarlak kritizálni,de mióta vízi jegy a skorpió.Skorpiók mióta élnek vízben?
A jellemzés úgy nagy általánosságban igaz.
Bocsi,de nem vagyok skorpió,bár ismerek 1-2-őt.
Sajnos vagy szerencsére. :)
mondjuk ha utána néznél ...látnád hogy vizjegyü a skorpio..
google jo barátod
01-14 22:52
igazán nem akarok beleszólni de lehetne egy kis asztrológiai alapismereted ha már okoskodsz. nem az dönti el milyen jegy, hogy az adott állat hol él. a szűz még csak nem is állat. meg a vízöntő. gratula.
Utolsó!
Nem okoskodtam,hiába is szurkálódsz.
Nem skorpió vagy te véletlenül???
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!