Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan jellemeznétek a skorpió...

Hogyan jellemeznétek a skorpió csillagjegyűeket?

Figyelt kérdés
Olyan embert akit viszonylag jól ismertek,és tudjátok,h skorpió,felismertetek benne erre utaló tulajdonságokat?
2010. jan. 10. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Olyan emberek összessége akinek a születés napjuk október 22 és november 22 közé esik. Így jellemezném, ismerek olyat aki ebben az időintervallumban ünnepli a születés napját, de semmi különös nincs benne. O.o
2010. jan. 10. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Plútó. Gyakorlatilag kiismerhetetlenek.

Általában bizalmatlanok másokkal szemben és távolságtartóak. Felszínes ismeretség útján nem kötnek barátságot.

Érzékeny lelkületű, és szereti védeni a magánszféráját. Őt viszont érdeklik a titkok, szeretne belelátni a dolgok mélyére.

Mindenhez az érzelmei fűzik, szenvedélyes és lelkes. Az esetleges kudarcok nem törik le és nem hátráltatják, erőt merít belőlük.

Idealisták, a végsőkig harcolnak az általuk igaznak vélt dolgokért. Hangulata ingadozó, a végletek embere. Hatalmas kitartása van. Nem vetik meg a kalandokat.

A boldogságot gyakran mellőznie kell az életből, mert túlhajszolja magát, és mártír módjára éli életét.

Mindig a cél az első a számára. Pontos stratégiájával és ravaszságával el is éri azt. A dolgokat mélyen átéli. Ő maga azonban képes leplezni érzéseit, ha a helyzet úgy kívánja.

Bosszúállásban is jeleskedik, pontosan tudja mikor és hol kell visszavágnia, hogy az a leghatásosabb legyen.

Hűséges, ugyanakkor nagyon féltékeny, szerelmes típus. Komolyan veszi az érzelmeket, fontos számára a testi szerelem.

Birtoklási vágyuk határtalan, hajlamosak irigykedni. Heves érzelmeik gyakran elragadják őket, reakcióik ebből fakadóan elsőre ijesztőek lehetnek.

Nehéz őket megváltoztatni, vagy hatni rájuk.

Nem kell mindenkivel ennyire bizalmatlannak lenni és sokszor jobb egy köztes megoldást találni a végletek helyett.

2010. jan. 10. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én skorpió vagyok...és csak annyit mondok,hogy tudom magamról,hogy a dolgok amit írnak, azoknak a 90%-a igaz rám, de az egyik barátomra is...És ha nem lennék álmos és holnap nem lenne suli ki is fejteném...xD
2010. jan. 10. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én is skorpió vagyok, sztem igaz, amit ide bemásolt vki :)
2010. jan. 10. 23:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint a legjobb barátnőm, az anyukája és az én anyám.. Szóval sztem tiszta lelkű, jó ember.. :D

Persze ez egyénenként változó.:D

2010. jan. 11. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok,rám a bosszúállás,irigykedés,birtoklási vágy,féltékenykedés nem igaz,a többi mind.
2010. jan. 11. 15:22
 7/12 Zenon ***** válasza:

01-10 21:21-nek

Nem akarlak kritizálni,de mióta vízi jegy a skorpió.Skorpiók mióta élnek vízben?

A jellemzés úgy nagy általánosságban igaz.

Bocsi,de nem vagyok skorpió,bár ismerek 1-2-őt.

Sajnos vagy szerencsére. :)

2010. jan. 14. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:

mondjuk ha utána néznél ...látnád hogy vizjegyü a skorpio..

google jo barátod

2010. jan. 21. 07:20
 9/12 anonim ***** válasza:

01-14 22:52

igazán nem akarok beleszólni de lehetne egy kis asztrológiai alapismereted ha már okoskodsz. nem az dönti el milyen jegy, hogy az adott állat hol él. a szűz még csak nem is állat. meg a vízöntő. gratula.

2010. jan. 25. 16:41
 10/12 Zenon ***** válasza:

Utolsó!

Nem okoskodtam,hiába is szurkálódsz.

Nem skorpió vagy te véletlenül???

:)

2010. jan. 28. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!