Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

egy nagyon kedves ismerősöm szerepel benne. Akivel kezd egyre szorosabb lenni a kapcsolat. az álom:

az volt, a buszmegállóban vártam a buszt. kicsit ideges voltam,mert késett. Jött a busz egy régi tipusú fehér MAN. Nem állt be a buszmegállóba, így az utasok kimentek az útra. Minden latyakos volt. Egy csomóan az utamba álltak és nem tudtam kikerülni az embereket, pediig szóltam nekik. Alig voltak a buszon, vagy kb. 4-en. láttam a fiút is.

de nem értem el a buszig mert elém álltak meg bezárta az ajtót a sofőr, nem is vett fel senkit, mert nem álltak oda. és elment nélkülem!!!!!!!

olyan mérges voltam hogy elkezdtem káromkodni... anyját stb.

amit ébren nem szoktam. csalódott is voltam. VÉGE

Vki tudna vmit ebből kielemezni? Előre is köszönöm!

2010. jan. 10. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Tetszik neked az a pasi és idegesít h még nem kaptad meg.

És utálod a lökdösődős embereket a buszon.

2010. jan. 10. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok álomfejtő,de sztem vmi olyasmit,h tetszik neked az illető és a valóságban úgy érzed,vannak olyan emberek,akik közétek állnak(őket szimbolizálhatja a sok ember a buszmegállóban).Esetleg.
2010. jan. 10. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Valószinűleg ezek leszenk , mert van barátom , szóvel nem lehet az enyém.

De írjatok még! :)szeretem ha álmot fejtünk:)

2010. jan. 10. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a hajó már elment...

Egyértelmű, most perpillanat busz...

2010. jan. 10. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Akadályba ütközöl ahogyan próbálod megközelíteni a srácot. Na meg a buszt.

Akályokat kell legyőznöd ahhoz hogy elérd a célod.

2010. jan. 10. 21:19
 6/6 anonim válasza:

Az utazás az mindig az életet jelenti.

Valószinű, hogy nem vagy részese az életének más emberek miatt, pedig szeretnél. De ez nem biztos, h igy van. A saját álmaid neked kell megfejtened, cs te tudhatod 100 százalékosan, hogy az álom mit jelent neked, hogy mit akart üzenni.

2010. jan. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!