Szerintetek van valahol olyan hely ahol kipróbálhatom?
Szóval jogsi előtt állok, de csak 1-re lenne pénzem...Apuék azt akarják, hogy kocsira tegyem le, akkor ők fizetik a kocsit, nekem csak a jogsit kell. Én most kitaláltam, hogy nekem robogó kell, nem nagy csak egy kis teljesítményű segédmotor, mert reggelente nem egyszer csak állunk a dugóban és nekem amúgy is a suliba kéne csak.A helyi busz óránként jár és jövőre a faktjaim miatt kell valamilyen közlekedési eszköz, amivel hamar a suliba és haza érek.
Szóval mikor felvetettem apunak, azt mondta, hogy nem engedi, mert ő is motorozott annak idején...Na de ő agy motoron ült, szóval sikerült megpuhítanom, mire azzal érvelt, hogy ültél már egyáltalán motoron? tudod milyen érzés azt vezetni? akkor minek akarsz?
így kicsit elbizonytalanított...
Ezért ki szeretném próbálni valahol, van erre valahol lehetőség? Ha már biztos lennék benne, hogy tetszik, nem sajnálnám rákölteni a pénzem...mert ez esetben sajna a mocit is nekem kell állni.
Köszi előre is! Megy a zöld! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!