én egy fiú vagyok aki imádja az édességet. Viszont az édesség az gyerekes dolog inkább a kisfiúk szeretik. Hogyan tudom megutálni az édeséget és férfi lenni? 18f
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 17:15
11/17 A kérdező kommentje:
miért kéne abahagynom?:D az élet a mozgás.... most mert öregebb leszek miért hagynám abba? ha nem lesz időm akkor majd futok esténként egy órát.... amúgy majd ha trottyos tata leszek majd akkor abbahagyom és akkor majd én leszek Mr amerika :D amúgy ha úgy értetted tetsuenek e a fiúk is, a válasz hogy ja, nagyon nagyon kevés de igen, de őket is lecserélném egy marcipános tortára azonnal :D
2014. júl. 24. 17:34
12/17 anonim válasza:
A férjem is imádja az édességet, mégsem gondolja róla senki, hogy kisfiú. Sőt.....
Ezt a hülyeséget egyébként ki próbálta beadni neked?
13/17 A kérdező kommentje:
Hát a haverjaim mondják hogy az édeség meg csoki gyerekeknek való, és vigyorognak ha eszem.... meg gyerekeznek....
2014. júl. 24. 17:39
14/17 Ramcsiii válasza:
Akkor még 18 éves létemre,imádva az édességeket,gumicukrokat,nutellát vagy bármit én is kislány vagyok..Üdv a klubban ;)
Teszek rá,és a te helyedben is lesz_arnám ki mit gondol..ha valamit szeretek akkor miért mondjak le róla?!
15/17 anonim válasza:
Ha a hülyeséget lapátolni lehetne, akkor te egész életedben lapátolhatnád.
16/17 anonim válasza:
" miért kéne abahagynom?"
Tedd fel magadba a saját kérdésed
(azért mert pár . . .. haverom azt mondta )
hidd el ha nem szeretnél édeséget enni akkor se akkarnál ba.... és még ez jó
17/17 anonim válasza:
szerintem egy ilyen kérdéssel szimplán ásd el magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!