A lenyeg: flasheltem egy olyat szipuzas kozben, hogy meghaltam. Jelenthet valamit?
én meg azt tudom, a szervezet mindig felébreszt mielőtt meghalna az illető álmában (pl zuhansz és mielőtt leérsz, felébredsz) mert a halált csak egyszer lehet átélni és akkor tényleg meghalsz.
szóval ha meghalnál álmodman, igazából sem kelnél fel.
szóval valamit túlzol. vagy túlhiszel :)
Szerintem nem sokat jelent, csak annyit hogy mélyen magadban tudod, hogy valamin változtatnod kell, de valamiért nem teszed meg (lustaság,beletörődés,akaraterő hiánya...). Szállj kicsit magadba és változtass!
Legtöbbször akkor álmodik az ember hasonlókat, mikor nincs lekötve, nem csinál semmi érdemlegeset, hasznosat az életben ami lekötné a gondolatait, amit teljes odaadással tudna végezni. Legyen az csak pl. lakásfelújítás, amibe belead apait-anyait és a legjobb minőségre törekszik, minden tudását beleadva, a lehetőségeken elgondolkodva miként lehetne mégjobb. Csinálj valami hasznosat, megszűnnek az ilyen álmok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!