Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sos! Melyiket rakjam ki...

Sos! Melyiket rakjam ki profil képemnek facebookom? :D

Figyelt kérdés

Két kép közül nem tudok választani :/

1. [link]

2. [link]

A gond:kövér vagyok -.-

2014. júl. 17. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér és az elsőt tedd ki. :)
2014. júl. 19. 10:06
 12/14 anonim válasza:

szerintem az elsőt :)

amúgy meg nem vagy vészesen kövér, van rajtad pár kiló felesleg de elfér :)

2014. júl. 19. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Más mondta nekem,hogy kövér vagyok"

Emberek sok hülyeséget mondanak. Mindig akad két különböző vélemény. Ezt rám is mondták, hallgattam rájuk. Pár hónappal később meg szekáltak, hogyan nézel, ki, milyen vékony a karod! Anorexiás vagy? :D Embereknek soha nem kell megfelelni, majd rájösz. Csak írányítani akarnak, megmondák,hogy nézz ki, mibe öltözz..... Ha nem így teszel akkor nem tartozol a csoportba. Hát kell az ilyen ember másnak, de már nem nekem. Érezd jól magad, mert aki szeret, annak nem az a pár kiló plussz, vagy minussz mámít.

2014. júl. 23. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
14.36 Hát nem vagy normális, tökéletes az alakja. Így keletkeznek azok a tinik, akiknek még nincs önbecsülésük, depressziósak, boldogtalanok, anorexiások. Nincs rajta egyetlen egy kiló felesleg se! Aki szerint van, az a mai világ agymosottakjaihoz tartozik. Szerintem te férfi vagy, sőrhassal, akinek fogalma sincs, hogy ilyen alakhoz mennyi koplalás kell. Férfiak miért nem koplalnak? Koplalás miért jó? Volt olyan világdivat, amikor a kövér ember volt az ideállis. Mert az mutatta meg, hogy van pénzed ennivalóra, szóval gazdag vagy. Ma már a szépségdivat behálózott mindent. Fogyasztótabletták, smink, kenceficék... Háromszoros mell, háromszor kissebb derék, már minden divat, ami nem emberi. Ő egy tökéletes lány. Tökéletes vagy, aki más mond, azt ne halld meg. Szép vagy!
2014. júl. 23. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!