Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Reszketek meg folyamatosan...

Reszketek meg folyamatosan zavarba vagyok. Mit csináljak hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Ha idegen helyre megyek, vagy ahol sok ember van, elkezdek reszketni, meg olyan zavart vagyok, azt hiszem mindenki engem néz, már sokszor néznek hogy mi van, mer észre lehet venni rajtam, ha olyan helyen vagyok kezem, lábam, fejem reszket, mostmár elhatalmasodik rajtam ez teljesen, egyszerűen nem tudok rajta urrá lenni, ha valahol teljesíteni kell, vizsga vagy valami akkor is leblokkolok teljesen, koncentrálni se tudok miatta. Mit lehet ennek csinálni hogy elmúljon, mert ez már elviselhetetlen így.

2014. júl. 14. 12:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem látok itt semmi támadást, egy tényt jegyeztem meg hogy egy discoba mindenki iszik nem csak én, az még nem egyenlő a rászokással
2014. júl. 14. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Agorafóbia???
2014. júl. 14. 17:39
 13/18 A kérdező kommentje:
nem tudom, elképzelhető. Akkor el kéne menni mindenképp pszichológushoz úgy néz ki, nem szeretnék, de hát kénytelen leszek
2014. júl. 14. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Viseld már el a stressz helyzetet, pszichologus ide-vagy oda, kezelni kell a stresszt.
2014. júl. 14. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg a szemetes zsákod fejű nőtt. :)

[link]

2014. júl. 14. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 14. 19:27
 17/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 14. 19:28
 18/18 A kérdező kommentje:
láttam a szemetes zsákost, mit kell rajta nézni?
2014. júl. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!