Yoshimitcu kérdése:
Bosszúvágyam van, ideges vagyok ha eszembe jut a múlt mit tegyek?
Figyelt kérdés
mikor középiskolába kerültem 40 kg osan, a 70 kg osok közé, egy évig szopattak. Szinte minden napos volt a verbális kötekedés, hogy meleg vagyok, meg kiközösítés. Volt egy aki azt játszotta hogy ha kijött a wc ből a ruhámba törölte a kezét. a másik mindig orális szexet végrehajtónak nevezett. Mert kissebb voltam és nem mertem nekik menni. Csak mert kissebb voltam. Most nemhagy nyugodni a bosszúvágy. most pár év gyúrás után 70kg san megakarom keresni azt a három személyt és eltörni az orrukat. Úgy érzem addig nem nyugszok. Nem tudok felejteni. Mit tegyek?2014. júl. 7. 11:30
1/3 anonim válasza:
Keresd meg és alázd le őket,de nem kell verekedni.
2/3 anonim válasza:
Két út létezik: az egyik az, hogy elintézed őket, de akkor ugyanolyanná válsz, mint ők. A másik, hogy békét teremtessz lelkedben. Ezt úgy tudod elérni, hogy leülsz magadban egy szobában, felidédezed azt a sok rosszat, amit veled tettek, csak arra a rossz èrzésre koncentrálsz, ami érzésként manifesztálódik a tested egy részében (pl: a hasban). Addig lélegzel mélyeket, összpontosítva a fájdalomra, ameddig el nem múlik. Ezt addíg csináld, ameddig már nem vált ki negatív érzést, ha rájuk gondolsz.
3/3 anonim válasza:
Ui: És ne feledd az erőszak erőszakot szül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!