Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért van ez? Ha megértett...

Mért van ez? Ha megértett belőle valaki valamit csak akkor válaszoljon ÜZENETBE. (? )

Figyelt kérdés

Nem tudtam melyik témába tegyem ezt a kérdést. így hát ide tettem. Nem azért írtam a szövegbe olyanokat például hogy "hah" hogy felvágjak vagy ilyesmi hanem azért hogy nagyjából érezni lehessen azt hogy épp hogyan írtam.

és nem azért írtam le szinte szó szerint mindent hogy sajnáljatok vagy ilyesmi mert most hú, hanem azért hogy legalább egy kicsit lehessen érezni hogy milyen jelleggel írtam ezt.. vagy legalább ne legyen az hogy írok egy oldalt és átírom az egészet mert; mert nem tudom.. valamiért biztos.. ;;

Pszichológust fog írni mindenki azonnal. mint általában. tudom hogy azért mert segíteni akarnak. de most az egyszer ne írjon senki pszichológust. köszönöm.

-

Egy jó ideje van bennem egy fura érzés.. nem tudom hogy mi. vagy miért. még leírni se tudom az érzést. igazából nem is tudom mit írjak.. ez a dolog egyszerűen rossz. ami ellen nem tudok tenni. szinte minden nap érzem. mintha minden szürkébb lenne. és ridegebb. sokszor gondolkozni szoktam olyan dolgokon amiken talán mások nem. vagy ha igen akkor is elkalandoznak. basszus.. tényleg nem tudom mit írjak.. hah... Egyszerűen mintha minden rossz lenne. és ez egyre csak fokozódik.. sajnálom egyszerűen nem tudok mit írni.. nem tudom megfogalmazni. tudom hogy mire ezt ti olvassátok addigra zavarosnak vagy nem tudom milyennek fog tűnni.. de most is kavarog bennem sok minden. lehet hogy ezt a kérdést órák alatt tudom csak megírni és kitenni.. az is biztos hogy ahol ti hirtelen változást vagy váltást olvastok akkor a között a két mondat vagy szó között én negyed órát gondolkoztam.. vagy írtam csak kitöröltem.. mint például ez.. de hagyjuk. inkább folytatom. legalábbis megpróbálom.sok dolog kavarog bennem. olyan mintha valami felemésztene.. csak nem tudom mi.. de most is írok össze vissza.. erről beszéltem az elején... lehet ki se írom ezt a kérdést.. csak nem tudom mit tegyek.. jó nem tudom megfogalmazni hiába próbálkozom vele egyszerűen lehetetlen! Szar érzés ami felemészt! semmit nem utdok már rendesen csinálni! minden szűrke és rideg! minden olyan csendes. de nem érdekel.. mostmár kiírom. nem érdekel ha zavaros vagy érthetetlen... már nem is tudom hányszor próbáltam meg.. de egyszerűen nem megy! ha valaki megértett belőle valamit csak akkor válaszoljon. szóval légyszives.. üzenetbe ha lehet.. nem akarom hogy kommentbe legyenek megint hülyeségek... bár tudom hogy lesznek.

2014. jún. 25. 14:23
 1/5 anonim válasza:
szarxd
2014. jún. 25. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Te egy kis tini vagy?
2014. jún. 25. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért nem akarsz elmenni pszichológushoz?

Én pont ma voltam először, és érezhetően jobban vagyok.

Egyébként sajnálom, de az írásodból én azt vettem ki, hogy ezt az érzést te generálod magadnak.

2014. jún. 25. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szai van.
2014. jún. 25. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:

elsőnek: ne parasztkodj ha nem tudod a választ vagy csak unatkozol.

utosónak: 1/1. magyar vagy, magyar oldalon, magyar emberekkel, magyar kérdésnél. írj magyarul. / 1/2. helyesírás 5. / írj magyarul.

2014. okt. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!