Egy rémálom óta nem merek tükörbe nézni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és egy hete retteneteset álmodtam. Belenéztem a tükörbe, és a tükörképem egész mást csinált amit én. Aztán eltünt, majd megjelent késsel a kezében, kinyúlt a tükörből, és leszúrt. Tudom, hogy ez nem történhet meg a valóságban, de akkor is nagyon félek belenézni a tükörbe. Mit tehetnék?2014. jún. 20. 13:48
1/5 anonim válasza:
Belső félelem. Ez az egesz dolog csak a fejedben történik. Láttál már a TV ben meditalni valakiket. Ezt a félelmet a fejedben kell legyőzni. Tudod hogy nézz szembe a félelemmel és legyőzöd. Amikor még iskolás voltam én is feltem a kötélmászástól de egyszer elszakadt a kötél és a tanár ugymond ''megmentett''. azota nem felek. Vagy ha nem megy probajj egy olyan szemelyre tamaszkodni akibe a legjobban bizol es tudod hogy barmikor segitene neked. :)
2/5 A kérdező kommentje:
nem megy, egy hete nem néztem tükörbe, de azért köszi.
2014. jún. 20. 14:03
3/5 anonim válasza:
Szerintem ezt a félelmet csak úgy tudod legyőzni ha belenézel. Csináls apránként. Először csak úgy hogy nappal ha melletted valaki, aztán szép lassan majd egyedül is.
4/5 anonim válasza:
Hat en is ezt mondtam azzal hogy gyozd le a felelmed nezz szembe vele szoval nezz bele. Es egy ilyen hulyeseg ugyis tudod hogy nem tortenhet meg!!!!! En mashogy nem tudok segiteni 1. valasziro
5/5 anonim válasza:
Mostanából nem nézted a tükor c. Filmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!