Várod a holnapot? Te dolgozni mész vagy iskolába?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 13:29
11/17 A kérdező kommentje:
eladónak tanulok és kell hogy legyen gyakorlatom benne és az!
2010. jan. 3. 14:03
12/17 anonim válasza:
Vizsgaidőszak egész januárban!
Csütörtökön lesz az első vizsga :'(
13/17 anonim válasza:
jó neked! én holnap vizsgázok meg szerdán is... bár még egyikre se tanultam. de az nem kihívás, ha már napokkal ezelőtt elkezdtem volna tanulni, úgy mindenki megcsinálja. tipikus bme, ugye. :D
15/17 anonim válasza:
Én is gyakorlaton vagyok,még két hétig (kórházban, ápolónő leszek). Ami aggaszt,hogy 18-19-22-én vizsgáim lesznek, és még egy betűt sem tanultam.A gyakszit szeretem,mert imádom csinálni,erre születtem.
16/17 anonim válasza:
Látom nem csak én nem szeretem a gyakorlatot. Amúgy már várom a sulit, mert legalább találkozok az osztáltársaimmal, de gyakorlatra én sem akarok menni (cukrász jelenleg).
17/17 anonim válasza:
suliba megyek.. és gyűlölöm.. olyan jó itthon lenni miért kell oda mennem?? Jójó tudom, h ne legyek hülye, de én ezt nem szeretem.
Már párszor elképzeltem, h gépen lehetne tanulni, tehát bekapcsolod akkor amikor akarod, és gépen csinálod meg a feladatokat, "házit" dogákat. Majd mikor végeztél vele kiírja h alap esetben megfelel e a tudásod olyannak amilyennek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!