Személyiséget hogy lehet fejleszteni ilyen irányba?
csendes típus vagyok, nem jutnak eszembe spontán hülyeségek.. szeretnék énis ilyen lenni, de nemtudom hogyan..
szeretnék a suliban énis a "menők" közé tartozni, de ők kinéznek engem, mert nem vagyok olyan közvetlen.. "gátlástalan" vagy nem is tudom még hogy fejezzem ki magam..
ha nem is közéjük tartozni... de legalább ne úgy nézzenek rám, mint 1 kis nyomi gyerekre.. általában nem érdekelnek mások véleménye, de velük fogok járni még 5 évig egy suliba..
azt mondják, aki sokat olvas, annak bővül a szókincse, ezáltal jobban hozzá tud szólni mindenhez.. lehet ez lenne a megoldás? de tanulás és sport mellet már nincs túl sok időm..
mikor olyan barátaimmal vagyok, akik ilyenek, mindíg arra gondolok, hogy ez nekem miért nem megy? gyakorlatilag semmiről, hülyeségekről beszélnek.. de vicces.. és tök jófejek..
fiu vok
köszi a válaszokat :)
az a baj, hogy télleg nagyon alkalmazkodó típus vagyok, de nem töltök sok időt ilyen társaságba, csak nagy ritkán találkozok velük..
olvasást majd megpróbálom, de még arra is gondoltam, hogy family guy összes évadot végignézem
szerintem azok a poénok túl erőltetettek... de te tudod
első
lehet, hogy túl erőltetettek, de attól is biztos fejlődik kicsit..
én azokon már azért röhögök, mert annyira nevetségesen erőltetett, hogy már jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!