Nem panaszkodhatom semmire az életemben, mégsem vagyok
boldog. Miért?
Figyelt kérdés
19/f. Nem vagyok ronda, a lányok sem kerülnek, bár most nincs bnőm, és meleg sem vagyok. Egyetemre járok, úton vagyok egy jól fizető állás felé. Nem vagyok kiemelkedő semmiből, viszont sokmindenhez értek egy kicsit. Sok barátom van, jó a társaság, szeretek bulizni. Nincs túl sok pénze a családomnak, de nem is szűkölködünk. Úgy érzem reálisan tudok gondokodni, nem vagyok depis, és semmi tartós betegségem sincs. Tulajdonképpen jól belegondolva nem lehet panaszom semmmire, sokkal rosszabb is lehetne a helyzet. És mégsem vagyok boldog.
2010. jan. 2. 02:27
1/10 anonim válasza:
Gondolkozz el rajta,hogy mi az,ami hiányzik Neked.Mert lehet,hogy az agyaddal tudod,hogy van elég pénzetek,de lehet,hogy te akkor lennék boldog,ha gazdag lennél.(ez csak egy példa volt).Vagy lehet,hogy valami teljesen más,ezektől független dolog hiányzik az életedből.Vagy próbáld meg átértékelni a dolgokat,és örülni annak,hogy megvan mindened (ha úgy ítéled,hogy neked nem hiányzik semmi)
2010. jan. 2. 02:39
2/10 anonim válasza:
Szerintem az a bajod hogy ez így tök átlagos. Kivéve talán a jólfizető állást manapság xD de elég a viccből. Kell valami amiért élhetsz. Egy hobbi, vagy cél, amin állandóan járhat az agyad, amit szenvedéllyel csinálsz, olyan amitől megőrülnek a többiek mert folyton csak arról tudsz beszélni. Van ilyened? Én akkor lennék boldogtalan ha nem lenne. Vagy lehet hogy egy igazi barátnő kéne? Nem tudom milyen típusú vagy.
2010. jan. 2. 02:41
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan típus vagyok, hogy hamar megunok dolgokat, ezért állandóan váltogatom pl hobbikat. Ezen okból kifolyólag elég nehezen találok olyan barátnőt, aki hosszabb ideig le tudna kötni, de igaz, vágyom már erre.
2010. jan. 2. 04:43
4/10 anonim válasza:
A boldogság egy pillanatnyi tudatállapot, ne is várd hogy mindig az legyél. Talán mindig csak jól érezni akarod magad, és ahoz szerintem is egy barátnő kell, de akkor se várj állandó örömet mert olyan nincs.
2010. jan. 2. 08:32
5/10 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok :)
Eddig elértem mindent, amit akartam. A város legjobb iskolájába jártam, ott érettségiztem, most országunk egyik legjobb egyetemére járok, jól fizetődő szakmát választottam; pénzünk nem sok van, de boldogulunk; engem sem tartanak bányarémnek, bár nekem sincs most kapcsolatom... Barátaim vannak... Mégis valami hiányzik... De úgy próbálok segíteni magamon, hogy kitűzők magamnak célokat, melyeket el szeretnék érni. Apróságok, de jót tesznek :) pl. amint megtanulok gitározni, kiállok az utcára, és eljátszom a kedvenc dalomat :)
Találj ki valami őrültséget, és nevess azon, hogy bevállaltad (semmiképp se legyen veszélyes! csupán szórakoztató) Hallgass jó zenéket, azok jó kedvre derítenek :) Én így próbálom elűzni a boldogtalanság érzését, és beválik :) Sok sikert! :) 19L
2010. jan. 2. 09:39
6/10 anonim válasza:
Ám ha jól gondolom, akkor Ikrek a horoszkópod, nemde? :)
(19L)
2010. jan. 2. 09:44
7/10 anonim válasza:
09:39-cel értek egyet. velem is volt ilyen aztán elmúlt. ez egy időszakos rosszkedv. próbálj pozitív dolgokra gondolni, mondogasd h "napról napra egyre jobban és jobban vagyok"
amúgy én is ikrek vagyok :D
2010. jan. 2. 12:06
8/10 anonim válasza:
Az Ikrek unnak meg hamar dolgokat, sokszor semmiben nem lelik örömüket, mindig változtatni akarnak, sokat beszélnek, szeretik őket az emberek, ezért társasági lények :)
Csak pozitívan, optimistán hozzáállni a dolgokhoz :)
2010. jan. 2. 12:33
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, ikrek vagyok. :)
2010. jan. 2. 17:49
10/10 anonim válasza:
Én ismerek olyan embert akinek télen nincs élete. Ezt úgy értem hogy, rosszkedve van, mindenkivel veszekszik és boldogtalan.. :\ Lehet te is ilyen vagy?! :S Gondolkozz el azon hogy a teleid hogy telnek el.. :o Ez csak egy ötlet, lehet teljesen másról van szó.. :'D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!