Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez a nyomás?

Normális ez a nyomás?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Az bosszant, hogy vannak az évfolyamon is lányok, akiket legtöbbször "stréber"ként emlegetnek, Miley Cyrus meg Demi Lovato, meg mit tudom én még kicsoda miatt felveszik a tűsarkút, holott nem is tudnak benne járni. Én se veszek 10 centis sarkút vagy tűsarkút, mert nem tudok benne járni. Elkönyvelem és minden OK.

A másik része meg a ribik. Legtöbbjük bolondot csinál magából, mert beöltöznek mindenféle ruhába, olyanokba, ami a 20 éveseken mutatnak jól. Versengenek szinte, hogy kinek van több pasija, egy bizonyos idő alatt mennyi, stb. Szerintem nagy részük már nem is szűz.

Én 2-3 évvel idősebbnek nézek ki, ezért úgy is öltözködöm. Persze nem az ilyen 20 centis tűsarok, meg olyan szoknya ami majdnem öv, stb... Volt már fiúm is, 2 is, de én nem azért jöttem velük össze, mert "kell, hogy meglegyen a héten az 5. is". Szimpatikusak voltak, volt közös téma, és volt közös hobbi is, gyakran vittek motorozni.

Én nem épp örülök neki, hogy a média miatt mindenki egyformán néz ki, egyformán kurv@ kinézete van. Nem csinálnak semmit, csak az MSN, a vásárlás van nekik és kész. És a fiúk épp ezeket a lányokat részesítik előnyben. Ez miért van? Engem ez megmondom őszintén, zavar. Nem akarok magamból ribancot csinálni, mert így is tudok érvényesülni, de érzem, hogyha én is olyan lennék, egy sokkal másabb kategóriában sokkal nagyobb sikerem lenne.

Ez az elribancosodás véleményem szerint a média irányából jön, az emberek rohamos változását látva sem javítottak a műsorokon. Vagy most ez egy új divat, mint régen a popperek, rockerek, stb ?

Ez így helyén van, hogy az emberek ennyire megváltoznak, a fiúk is lányt faragnak magukból, mert azt látják a tv-ben, hogy a Jonas is csőgatyában volt...?

14/L

2009. dec. 31. 09:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
most pont azt írtad le, amit én gondolok. 14vagyok, lány. és ez itt is így van... de nem tudok mit mondani rá...
2009. dec. 31. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Énis 14/l vagyok, ugyanezt gondolom :)
2009. dec. 31. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Na,én azért rendkívül jól tudok szórakozni rajtuk:)Annyira feldob,amikor elcsípek tőlük egy-egy beszélgetés részletet az utcán.Mert ezeknek sajnos szellemileg is csak ennyi jutott.De engem nem zavar,annyira jókat tudok röhögni rajtuk:)
2009. dec. 31. 18:07
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

én is ugyanígy vagyok az osztálytársaimmal egyszer msn-ezek az egyikkel és azt írta hogy : ma voltam egy fodynál és ojan hüjén vágta a hajcsimat!!!

XD én mer felborultam a széken a röhödéstől

hüjén=hülyén fodynál=fodrásznál ojan=olyan

még helyesen se tud írni! XD

amúgy meg engem is baromira idegesít hogy a normális lányokat nem veszik észre a fiúk de a ribizliket meg igen XP

2010. jan. 1. 12:34
 5/14 A kérdező kommentje:
amúgy ahogy észrevettem az idősebbek értelmesebbek, és lenézik az ilyeneket. legalábbis a mostani barátom, 16 éves, ő és az egész baráti köre csak röhögnek az ilyeneken. sztem ez vmi rosszindulatú elváltozás ezeknél a lányoknál...
2010. jan. 1. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
A fiúk azért szeretik az ilyen lányokat jobban, mert ők mindent megcsinálnak, lazák és gondolom elengedik magukat lehet velük szórakozni.. stbstb.
2010. jan. 1. 20:24
 7/14 A kérdező kommentje:
elég laza vagyok, szórakozásban verhetetlen.
2010. jan. 1. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
csak lányok között vagy fiúk között is:)? akkor nemtudom :D
2010. jan. 2. 13:43
 9/14 A kérdező kommentje:
mindenkinél! fiúknál meg főleg! csakis természetesen, ahogy amúgy is!
2010. jan. 2. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Én már eljutottam arra a szintre, hogy nem húzom fel magam ilyeneken (régen azt csináltam, de lehet, szánakoztam inkább). Örülök, hogy nem vagyok ilyen felszínes, örülök, hogy én én vagyok, teljesen jó így nekem, megtaláltam azt, aki vagyok, és jól érzem magam a bőrömben, szeretek úgy viselkedni, amilyen én vagyok. Én nem szeretnék soha ilyen mű lenni.

Te se stresszelj ilyenen.:)

2010. jan. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!