Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen. Zárkózott?

Miért vagyok ilyen. Zárkózott?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ha a barátaimmal vagyok, akkor velük nagy szám van, remekül megy a duma stb., viszont egy idegen közelében... meg sem szólalok. :$ Illetve, pont az, hogy mindent kérdezek, beszéltetem a másikat, de sosem mondok magamról semmit, nem is tudom miért. És általában az emberek nem kérdeznek (/vissza), ezért kialakul az, hogy 1 óra együtt"levés" után a másiknak kiszárad a szája, annyit dumál, én sok mindent tudok róla, ő viszont rólam csak annyit, hogy érdeklődő vagyok. Talán azért nem beszélek magamról, mert úgy érzem, hogy ha a másikat érdekli velem kapcsolatban valami, akkor úgy is megkérdezi, ha nem, akkor meg minek mondjam? Van más is így ezzel? Mit tegyek ez ellen? 18/L
2009. dec. 30. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudsz ellene tenni, hogy beszélsz magadról:P

Én folyamatosan csacsogok, az is zavaró tud lenni egy idő után, mmint magamnak...lehet másnak is, de eddig nem ért kritika.

2009. dec. 30. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Énis zárkózott vagyok ezzel nincs gáz.Csak próbálj meg úgy viszonyulni ahoz akivel épp ismerkedsz,hogy ezt és ezt a dolgot elmondod magadról.12L
2009. dec. 31. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Picit legyél bátrabb, nem kell dumagépnek sem lenned, de az nem jó pont, ha meg sem mersz szólalni. A második kérdésed részben igaz, ha valakit kiváncsi, úgy is kérdezni fog. De ezt nem mindig kell megvárni. Találd meg az egyensúlyt, hogy a másik fél és te mennyit beszélsz. dolog a hallgatás, de egy idő után feltűnő a másik részéről, hogy valamit vagy titkolsz, vagy zárkózott vagy nagyon, stb. Szerintem beszélj többet a távolabbi baráti köröddel, és lesz tapasztalatod majd az idegenekkel is. Spec én sem vagyok dumagép, de ha van közös téma/érdeklődési kör akkor sokat jár a szám. 23/F
2010. jan. 1. 05:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Baráti társaságban szinte mindig a középpontban vagyok, de ha idegenekről van szó akkor meg sem mukkanok, és semmi ütős szöveg nem jut az eszembe, magamról sem akarok beszélni, csak hallgatom a többieket. Sokszor határoztam el magamban, hogy változtatok ezen, de eddig nem sikerült. :\ 15/L
2010. jan. 2. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem érdekel hogy milyen vagy! Mesélj v mit magadról hogy a szivemmel lássalak! köszi
2010. jan. 2. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is kell sokat beszélned. Hasonló cipőben járok, de nem is bánom. Ha figyelsz és okos vagy, ez a jövőben csak az előnyödre válik, hiszen ha te tudsz róla sok mindent, valószínű, hogy nem fogod magad beégetni előtte. ( pl.: Nem fogod szidni mondjuk a vegetáriánusokat, ha a beszélgetés sokán kiderül, hogy ő az.) Amúgy meg ha később is újra taálkoztok, akkor már kicsit ismerősebb leszel, jobban fel leszel oldódva. És ez így fog menni addig, amíg egész jóban nem leszel vele.
2010. jan. 2. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

én is teljesen ilyen vagyok:)

16/L

2010. jan. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!