Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves vagyok és mostanában...

17 éves vagyok és mostanában nagyon nehezen alszom el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A TV-t beállítom úgy, hogy egy óra múlva kapcsoljon ki, de még így is félek. Az is a gond, hogy a TV a túlsó szobában van, de azért elég jól bevilágít, de sokszor van olyan, hogy már aludnék el és meghallok valami kis neszt és akkor egyből összerezzenek és a szívem elkezd verni és izzadok s be vagyok parázva :S Olyan is van, hogy hallucinálok és akkor felszökök és kifutok a konyhába :S :S Már tulajdonképpen akkor stresszes vagyok, amikor lefekszem és hallok mindenféle dolgokat. A minap a túlsó szobában valami leborult és én majd bef*stam. Mit tegyek, hogy ne képzelődjek, és, hogy nyugodtan tudjak aludni? Már félve gondolok az éjszakára és a lefekvésre nappal is, mert tudom, hogy megint félni fogok és nem tudok aludni és stresszelem magam. Szerintem ez az egészségemnek sem tesz jót :S A legjobban akkor félek, amikor meghallok valami kis neszt. Mi okozza ezeket? Kutya, macska nincs a házban, akkor mitől vannak zajok a házban? Légyszi segítsetek :)

2014. máj. 27. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, énis hasonlóképpen voltam, és még vagyok is néha. Mondjuk nekem kicsit durvább is volt. A lényeg hogy ilyenkor erőt veszek magamon, felülök és körbenézek a szobába, és persze tudomásul veszem hogy semmi és senki nincs ott.
2014. jún. 5. 22:37
 12/12 anonim ***** válasza:
lehet szellem esetleg démon bár az nem valószínű én szoktam látni dolgokat de csak éjszaka és már megszoktam ép elméjű ember vagyok nem is hittem az ilyenekben amíg nem láttam mindenféle furcsaságot pl kutya koponyát csak úgy megjelent a komód tetején egy kis időre aztán eltűnt eleinte nagyon féltem most már ha ilyet látok csak megijedek egy pillanatra megnézem alaposan megvárom míg eltűnik aztán megnyugszom és visszaalszom pl volt olyan hozzám ért valami azzal kezdődött az egész dolog viszont akkor féltem a legjobban életem során ezután jöttek a látomások de mindenféle rengeteg pl nagy pókot látok lelógni a falrol vagy ilyen repkedő fura alakú dolgokat ezek nem igazán ijesztőek csak furán néznek ki repkednek kicsit aztán eltűnnek ezekből többször látok nem tudom miért látom ezeket de csak éjszaka jönnek elő nappal egyáltalán nem látok ilyet azonban éjszaka még az utcán is előfordul pl láttam egy embert akit a haverom nem látott aki épp velem volt szerintem az szellem volt de figyelj ha te nem látsz semmit csak hallassz bizonyos neszeket az tényleg csak a ház miatt van én ezeket mindig láttam már kis koromtól bár ahogy nőttem egyre több dolgot szoval nem kell félni te örülj hogy nem látsz ilyeneket, de ezt is meg lehet szokni nyugi.
2014. jún. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!