Miért tartom a Magyar pasikat rondának? Nem szeretnék megbántani a magyar pasikat, de a legtöbb ronda, ízléstelen, semmi divat érzékük nincs nullák-undorodom tőlük.
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 17:08
21/37 anonim válasza:
Te vagy az, aki az autópályán forgalommal szemben mész :)
22/37 A kérdező kommentje:
csak tudjátok azt elfelejtettétek kérdezni ,hogy mióta tanulók magyarországon
2014. máj. 22. 17:29
23/37 anonim válasza:
Én meg a lengyelek utálom, ők a legnagyobb gyökerek minden játékban!
Jönnek a siemka siemka köszönéssel és elrontják mindenki játékát!
24/37 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező itt élni, sem magyar párt választani.
Nem jött be, viszlát.
25/37 anonim válasza:
Egy lengyel általános iskola miatt nem megy ki külföldre, szimpla tanulás érdekében. Tételezzük fel, hogy gimnázium miatt jöttél ide, azt ugye 14-15 évesen kezdik, amikorra már az anyanyelvedet folyékonyan beszéled, a külföldit pedig töröd. Ha félig magyar is lennél, teszem fel apai ágon (amit nem említettél, szóval ez kizárva) akkor is törnéd a magyar nyelvtant --> bukta. : )
26/37 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?
Apai ágon igen lengyel vagyok,de én kislányként kerültem Magyarországra,nem gimnázium
2014. máj. 22. 17:33
27/37 anonim válasza:
Te meg helyesen írni sem tudsz. És szerintem lengyel sem vagy. Írjál már le egy hosszabb, összetett mondatot lengyelül!
28/37 anonim válasza:
Witam, czy naprawdę polski jesteś?
29/37 A kérdező kommentje:
Węgrzy są bardzo przepraszam za głupcy
2014. máj. 22. 17:40
30/37 anonim válasza:
Hogy néhány embernek mire nincs ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!