Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs saját stílusom, mit...

Nincs saját stílusom, mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

A problémám..

először is belevágnék a közepébe.

Nincs saját stílusom, vagyis a körülöttem lévő emberek stílusai határozzák meg az enyémet.Mint pl. az osztályom

30-an vagyunk, és ez mind lány.Az egyiknek kicsit fiúsabb stílusa van, a másik igazán nőiesen viselkedik,és én ezekhez tartom magam, van amikor csak az ilyen alkalmi felsőket hordok, valamikor a bő belebújós pulcsi.Az írásommal is ez a baj.Sosem tudtam kitalálni,hogy melyik az az írás, amit nem a padtársam kézfogásáról másolok,hanem amit az én kezem ír.Visszatérve az öltözködésre , van csőnadrágom is és a bő combtól-bokáig nadrág is valamikor ilyen lazán öltözködök.De nincs meg az a konkrét öltözködés.

Az tény, amit elismerek, teljesen határozatlan vagyok.Amiben tudom ,hogy teljesen biztos,hogy igaz, meg azt tudják ezt a hitemet is meg tudják billenteni.

Ha valaki bármit nem értene a leírtakból,vagy valami nem világos, írja le kérem, és megmagyarázom, mert várom a tanácsokat, hogyan változtathatnék magamon.

Ha valaki azt írná,hogy nincs sikerélményen, de van, mert mazsoretteztem 4 évig, sokat fesztiváloztunk,arany okleveleket kaptunk sorba,a rajzoláshoz is van tehetségem.

Üdv.: egy 15/L.

Bárki véleményét,hozzászólását,szívesen várom.

ut.: elnézést hogy hosszúra sikeredett.

2009. dec. 29. 17:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
az írással nem tudom, h mi van de én is így vagyok vele. pl mikor mondák, h írjak alá vmit szinte mindig máshogy írom a nevemet. de máskor is szoktam változtatni az írásom. engem annyira nem zavar. legalább nem tudják hamisítaniXD
2010. aug. 1. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!