Miről szoktál álmodozni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 13:29
11/21 A kérdező kommentje:
xDD
2009. dec. 31. 11:27
12/21 anonim válasza:
hogy hallok (: (xd) hallássérültvagyok
hogy lesznek barátaim
és egy fiú aki szeret (:
14/21 anonim válasza:
Arról, hogy mindenki fél tőlem, 2-nél több barátom nincsen, vagány vagyok, az egyik legokosabb gyerek a suliban, és senki nem mer belémkötni. Ja, és lefogyok, megdöglenek az emo-s ribancok, Robert Pattinson-t felrobbantják, Zac Efron-t is, nem csinálnak több Hannah Montana részt, se a többi szart, nőjön meg a hajam, nőjön meg a körmöm, legyek izmosabb, írjak egy világszenzációs könyvet, a legjobbat a világon, minden korosztály imádja, ne kelljen rendőrsuliba mennem, legyen Janis Joplin féle hangom, legyek még ennél is bunkóbb, hadd nézzem le a fiúkat, egyszóval legyek tökéletes...
15/21 anonim válasza:
hogy egyszer még lehet részem igaz szerelemben, amikor én is szeretek, és ugyanugy szeret engem is valaki mint én őt. és össze is jövünk, és szabad is, és végre jutna egy kicsi boldogság, lenne ami feltöltsön és erőt adjon hogy éljek... mert igy egyre nehezebb, a tanulmányok, stb, bár a család támogat, de magányosnak érzem magam, és nagyon hiányzik hogy valaki "úgy" szeressen :(
20/f, még soha nem kaptam igazi viszonzást :(
16/21 A kérdező kommentje:
remélem minden jóra fordul! :)
2010. jan. 4. 16:57
17/21 A kérdező kommentje:
ja, és kitartás
2010. jan. 4. 16:58
18/21 anonim válasza:
hogy sikerul annyi penzt osszeszednem h elkoltozzek itthonrol, h a baratommal mindig egyutt mardunk, h minden nehezseget legyozhetunk egyutt, es mindig olyan boldogok leszunk mint most. H elvegzem a jogi egyetemet, es egy grafologus meg egy psihologiat is. egyszerre tobb munkahelyem is lesz. ugyved leszek, lesz egy vendeglom, tartok maganorakat matekbol, es mindemellett meg a gyerekeimre is lesz idom, akikkel jo viszonyba leszek es megadhatom nekuk azt megertest es szeretetet amire en mindig is vagytam.
19/21 anonim válasza:
arról hogy a Hannah Montana sorozat örökké tart !!!!! SOHA ne legyen vége!! és Miley Cyrus összejöjjön Mitchel Musso-val, Selena Gomez meg menen vissza Nick Jonashoz , Emily Osment legyen féltékeny Miley-ra és ezért megöli Miley-t és ő fog járni Mitchel-el!!! na nekem ez az álmom!!! BÁRCSAK TEJJESÜLNE!!!!!!!!!
20/21 anonim válasza:
2VARIÁcióm van: élyjszaka alvás közmben mindíg valami királyról... repülésről meg hasonlókról egyébként ébren:Új HUMANOID fajról,az elemekről(tűz,víz,levegő,stb)és annak az irányításából,sexről,jó zenéről :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!