Mit gondolsz az ilyen emberről?
Figyelt kérdés
..aki sosem engedi, hogy lefotózzák
..akiről alig található kép, akár a neten vagy a saját otthonában
..akinek a képe nem szerepel a nővérei albumában a többi rengetek kép között
?
2009. dec. 27. 23:44
11/14 anonim válasza:
nem szereti magát vagy nincs megelégedve önmagával... én ismerek egy hasonló embert, ő szintén nem szereti, ha fényképezik ( egy fénykép kedvéért teljesen átöltözött) és ami kép van róla az sem tetszik neki........ ha te ilyen vagy akkor csak azt tudom ajánlani, hogy gyakrabban nézz a tükörbe és ha külsőn egyáltalán nem tetszik kérdezz meg pár embert, hogy szerinte mi lenne a jó változtatás..... :))
12/14 anonim válasza:
ez alapján nem tudok semmit se elmondani róla
biztos szégyenlős
13/14 anonim válasza:
Miért,mi a baj az ilyen emberekkel? Egyszerűen nem szeretnék ez nem olyan nagy szó.Ha te pont olyan pillanatban vagy szerintem te sem nagyon akarnád hogy lekapjanak. Én is ilyen vagyok,hogy nem engedem meg,hogy lefotózzanak,mégis vannak barátaim.Az osztályomban még majdnem a legszebb lányok is az első pontra vallanak.Én ugyanúgy barátkoznék az ilyen emberrel,mint mással.Semmi bajom velük.
14/14 anonim válasza:
az FBI egyik titkos ügynöke.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!