Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem alkoholista?

Miért lettem alkoholista?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 22:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Attól hogy apád egy alkesz volt,neked nem kellene követned a példáját.Ennyi erővel akkor nekem is alkesznak kéne lennem mert apám az volt?Szánalmas vagy kérdező nagyon.Csak szánalmat érzek az irányodba.
2014. máj. 10. 22:28
 12/24 anonim ***** válasza:

Depressziós vagy és az alkoholba menekülsz.

Akarsz kigyógyulni belőle és szeretnél boldog lenni?

2014. máj. 10. 22:28
 13/24 anonim ***** válasza:

Mindenkinek alkesz az apja? :D

Mellesleg nekem is :D

2014. máj. 10. 22:31
 14/24 A kérdező kommentje:
semmi boldogság nincs az életemben csak a szar múlt
2014. máj. 10. 22:32
 15/24 anonim válasza:

Mindenkinek alkesz az apja?

Akkor erre inni kell!

2014. máj. 10. 22:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Térj át a fűre. De komolyan, sokkal jobban jársz ;)
2014. máj. 10. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
És attól jobb lesz az életed, hogy iszol? Nem lehet hogy pont ez rontja el? Ha nem a piálásra koncentrálnál, hanem arra, hogy találj valami jót az életben akkor nem lenne ez a helyzet. Ha az apád is az volt, akkor meg méginkább be kéne látnod, hogy mit tesz az alkohol az emberrel. Tedd le a piát és élj.
2014. máj. 10. 22:51
 18/24 anonim válasza:
Senki...először kicsit felidegesített a dolog, de ebből is lehet előnyt kovácsolni, megmutatni a magadfajta embereknek, azért is...Na igen, gyengék vagyunk meg ilyesmi ez tény, de e gyenge nem egyenlő a szarral. Amúgy az a véleményem, ha az ember felismeri, akkor már nem gyenge, legalábbis velem elhitették. Bárki kerülhet ilyen helyzetbe (remélem te nem fogsz, de nyilván nem. ) Ki lehet belőle jönni végleg, de ez egy élet munkája. Nekem 1 X sikerült, majdnem két évig egy korty sem. de elkúrtam és most megyek megint megint elvonóra és soha többet ! Lehet okoskodni, hogy kutyából nem lesz szalámi, stb. de nem adom fel. Ja, kérdező, csak biztatni tudlak, ha netán abba akarnád hagyni. Gondolom igen. Ugye nem tréfa volt csak?:)
2014. máj. 11. 12:58
 19/24 A kérdező kommentje:
nem volt tréfa sokat iszok mostanában mert sz*r volt így gyereknek lenni, hogy féltem apámtól meg mindig kiabálás volt. mély nyomot hagyott bennem. sosem nyúlt hozzám 1 ujjal sem de szégyelltem a barátaim előtt, hogy ilyen apám van, mindig kifogást kerestem, hogy miért nem hívom el őket vendégségbe. gyűlöltem egyszerre és szerettem is mert csak az apám volt... egyébként nem volt mindig ilyen csak amikor kicsi voltam pajzsmirigy rákot diagnosztizáltak nála ami még gyógyítható lett volna, ha elmegy a kezelésre de ő inkább bebeszélte magának, hogy megfog halni és ezen túl nem érdekli semmi. nem volt tekintettel rám sem, hogy gyerek voltam és anyámra se... nem lehetett megállítani mert nagyon makacs ember volt csak a saját fejét követte. 2006 ban 50 évesen meghalt csak 12 éves voltam... most jön ki rajtam igazán a gyerekkorom...
2014. máj. 12. 11:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Szándékosan becsapod magad.Ezek csak ürügyek,hogy ihass.Lehet,hogy ezt még nem láttad be,vagy úgy érzed hogy nem igaz.

Az önsajnálatnál nincs jobb táptalaj az alkoholizmus nevű betegségnek.Remek okot tud szolgáltatni minden napra és a nap minden órájára,hogy miért igyon az ember.

A végén szervi megbetegedés,emberi kapcsolatok széthullása,majd őrület és halál.

Bűntudatod van az öngyilkos szokásod miatt ami jó,mert segíteni fog leállni,ha tényleg le akarsz (nekem elsődlegesen az segített).

A múlttal ne foglalkozz,mert aki mindig a múltba néz, az seggel megy a jövőbe.:)

2014. máj. 14. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!