Ha 23 evesen nem jott ossze a parkapcsolat akkor ezek utan sem fog?
Regen nagyon szerettem volna,de nagyon nem akart ossze jonni...12 evesen voltam szerelmes eloszor.Azota evekig vagytam ra.Sok kudarcos ismerkedes es nehany kudarcos randi utan vegleg feladtam.Eldontottem h egyedul elem le vegleg az eletem egy ideje.Nem is fenyeget az a veszely h legyen barkim.1,5 eve nem vagyok es nem is tudok szerelmes lenni.Elotte volt h vkibe 6 evig voltam.Aztan a szulinapomon hazasodott meg...
Ugy erzem a balszerncse uldoz...
23 évesen még fiatal vagy, elvégre nem 50 éves vagy.. :D
Az, hogy a kiszemelted megházasodott, hát istenem.. ez van.. úgyis lesz más :)
Az, hogy egyedül éled le a életedet... a te döntésed, de nem biztos, hogy ez a legjobb módja ennek.
Amúgy gondolom van szakmád, melód is, viszonylag sikeres vagy nem?
Az, hogy nem is vagy, és nem is tudsz szerelmes lenni.. azért, mert nem volt kibe belessél, ezzel semmi gond nincsen - majd ha jön a nagy Ő, akkor már igen :)
Gondolom lány vagy, de azért megkérdezem.. lány vagy? :)
Amúgy nekem sincsen senki, illetve egyszer lehetett volna, csak túl fiatalka volt a lány, és így inkább nem.
20/f
Attól függ, ha holnap meghalsz, akkor biztos, hogy nem fog összejönni.
Azért 23 évesen még ne vedd meg a koporsódat és ne írj végrendeletet.
Szerencsére az élet sokkal szerteágazóbb, hogy emiatt fájdítsd a szívedet. Viszont ha csak e körül forog az életed és minden csajban a potenciális feleségjelöltet látod, ki egyben 6 jövőbeli gyermeked anyja, akkor nem fog összejönni.
Elso Valaszolo:
hiaba vagyok 23 ha 50-nek erzem magam....:D
latszik h nem voltal meg szerelmes mert ha igen nem irnal ileyt....
azt erzem h a sors is igy akarja szoval mas modja nincs...
persze szakma melo az van szerencsere. :))
Végy egy bmw m6 hamann egyből lesz párkapcsolatod.
IGaz érdek lesz de lesz :9
:)Jó szeretni ha van kit :) Bár egy jó ideje csak magamat szeretem :)
egyet értek 6-dik válaszolóval.
de elösször a gondolkodás módodon kéne váltosztatnod.
légy optimista.
és nyiss mások felé, elöbb utóbb rá találsz arra akit szeretsz?
egyébként fiú vagy vagy lány vagy?
Nem feltétlenül veled van a baj.
Nálad sokkal, nem is tudom hogy fogalmazzak, milyen emberek találnak párra. Nem azért mert olyan fantasztikus a személyiségük, hanem: jó időben voltak jó helyen. Mert sok kapcsolat nem is létezne, ha akkor és ott nem találkozik a két illető, hogy ez 50%-t mindenképp hozzáad.
Ha keveset jársz társaságba, vagy kevés a lehetőséged, akkor egyszerűen ki kéne találni valamit, hogy többet eljárj. Nagyon sok huszonéves beszorul a tanulás-munka-barátok háromszögébe, mert nem annyira extrovertált, és nem adódnak új ismeretségi források olyan nagy mértékben, ami kedvezne a párkapcsolat létrejöttének.
A szerelem szerencse kérdése is. Nem csak tudatos elhatározásé, hogy te változtatsz magadon. Adj esélyt a szerencsére, ennyit lehet tenni, ha tényleg nincs veled nagy baj. Kifogsz ebből szakadni, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!