13 éves vagyok és már kezd szőrösödni az arcom. Szerintetek borotválnom kéne vagy még várjak vele?
Figyelt kérdés
ha erősebbb fény van akkor nagyon látszik ...és nem csak a bajusz hanem az egész arcom kezd szőrös lenni de nem merem leborotválni mert akkor elvileg erősebb lesz csak ... szerintetek??2014. máj. 1. 22:59
1/9 anonim válasza:
Akkor elég korán érő vagy. :)
Én mindig leborotváltam mondjuk tényleg elkezdett egyre jobban erősödni utána, de én utáltam a kis kanbajszocskát úgyhogy mindig leborotváltam :) , de téged ha nem zavar akkor ne borotváld le.
2/9 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis erősebb lesz mint most. A borotválástól nem fog erősödni.
3/9 anonim válasza:
Nekem 13 évesen az állat szőrösödött elég rendesen.Először kihúzgáltam, de szörnyű kínok árán.Kb 3-4 hetet spóroltmam vele utána borotva. :) Még neked elég lesz 1-2 hetente borotválni, ami nem nagy dolog. :) Meg nekem mondjuk haverjaim is utaltak rá hogy nem áll jól, szóval megvolt a motiváció :D
4/9 A kérdező kommentje:
én attol félek h hamar sötét lesz a szőr és ki fognak csúfolni az osztálytársaim :(
2014. máj. 2. 15:10
5/9 anonim válasza:
ki fognak! borotváld le! tapasztalat...
7/9 A kérdező kommentje:
a szüleim azt mondták h nem borotválhatom le... és nagyon rossz ..mit csináljak??
2014. máj. 4. 15:32
8/9 anonim válasza:
Nehogy már ők mondják meg hogy borotválkozhatsz vagy nem. 5-ös voltam.
9/9 anonim válasza:
Ha lány vagy,akkor elég nagy a gond:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!