Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13 éves vagyok és már kezd...

13 éves vagyok és már kezd szőrösödni az arcom. Szerintetek borotválnom kéne vagy még várjak vele?

Figyelt kérdés
ha erősebbb fény van akkor nagyon látszik ...és nem csak a bajusz hanem az egész arcom kezd szőrös lenni de nem merem leborotválni mert akkor elvileg erősebb lesz csak ... szerintetek??

2014. máj. 1. 22:59
 1/9 anonim válasza:

Akkor elég korán érő vagy. :)

Én mindig leborotváltam mondjuk tényleg elkezdett egyre jobban erősödni utána, de én utáltam a kis kanbajszocskát úgyhogy mindig leborotváltam :) , de téged ha nem zavar akkor ne borotváld le.

2014. máj. 1. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Előbb utóbb úgyis erősebb lesz mint most. A borotválástól nem fog erősödni.
2014. máj. 2. 02:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 13 évesen az állat szőrösödött elég rendesen.Először kihúzgáltam, de szörnyű kínok árán.Kb 3-4 hetet spóroltmam vele utána borotva. :) Még neked elég lesz 1-2 hetente borotválni, ami nem nagy dolog. :) Meg nekem mondjuk haverjaim is utaltak rá hogy nem áll jól, szóval megvolt a motiváció :D
2014. máj. 2. 10:03
 4/9 A kérdező kommentje:
én attol félek h hamar sötét lesz a szőr és ki fognak csúfolni az osztálytársaim :(
2014. máj. 2. 15:10
 5/9 anonim válasza:
ki fognak! borotváld le! tapasztalat...
2014. máj. 2. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
borotfáld le!
2014. máj. 2. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
a szüleim azt mondták h nem borotválhatom le... és nagyon rossz ..mit csináljak??
2014. máj. 4. 15:32
 8/9 anonim válasza:
Nehogy már ők mondják meg hogy borotválkozhatsz vagy nem. 5-ös voltam.
2014. máj. 4. 16:38
 9/9 anonim válasza:
Ha lány vagy,akkor elég nagy a gond:D
2014. máj. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!