Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok erről, mi a...

Mit gondoltok erről, mi a véleményetek, és h nálatok így van-e?

Figyelt kérdés

Az életet nem szabad feladni mert sosem tudhatjuk mi fog történni, csak sejthetjük, de ez a sejtés olyan kíváncsiságot szül, hogy tovább hajtja az ember érdeklődését.

Minden válasz érdekel nem pontozok le senkit

és köszi a válaszokat

2009. dec. 25. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
elméletben minden lehetséges, velem előfordult már hogy azért nem hagytam abba tisztában vagyok vele hogy bármi lehet, és akár holnap valóra válik amire vágysz. de van hogy úgy elkeseredik az ember hogy ennek ellenére abbahagyja. sajnos gyakran van így.
2009. dec. 25. 17:22
 2/8 anonim válasza:
100%
Kicsit konkrétabban megtudnád fogalmazni hogy mire gondolsz ?
2009. dec. 25. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól függ, hogy az embernek éppen milyen hangulata van. Persze, ha depressziós lennék, akkor az egyik jó pillanatomban biztosan nem gondolnék arra, hogy "na most majd a vonat elé vetem magam", viszont ha úgy tűnik, minden remény elveszett, mondjuk meghal egy olyan ember, akit mindennél jobban szerettem, akkor semmi másra nem figyelek, csak arra, hogy ő már nincs, és hogy így nincs értelme élnem. Ekkor bizony nem gondolom át, hogy miért kéne és miért nem a vonat elé vetnem magam, egyszerűen megteszem, mert nem találok olyan dolgot, ami csillapítaná a fájdalmamat, tehát még az se jut eszembe, hogy lehetne ennél rosszabb is, mert abban a pillanatban, olyan szörnyű hangulatban el sem tudom képzelni, hogy jöhet még jó is az életben - így végül tényleg megölöm magam. Nem tudom, hogy ez így mennyire volt érthető, kissé lefárasztott ez a hét, szóval elég kusza lett ez az iromány, bocsi mindenkinek érte ^^"
2009. dec. 25. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az életet tényleg nem szabad feladni sohasem. Mert egyszer élünk, és az összes lehetőséget ki kell használnunk, és élni kell minden apró kis lehetőséggel. Nem kell semmin sokat gondolkozni, mert azután bánni fogjuk, hogy nem csináltuk meg. És nem kötelező állandóan boldognak lenni. Néha egy pici szomorúság belefér, hogy utána jobban tudjuk értékelni a szép dolgokat. Én szeretek élni, és kihasználok minden lehetőséget. =)

16/F

2009. dec. 25. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra amit leírtál talán a szerelem lehet.

De én nem is magam miatt aggódok olyankor amikor készülök feladni.. Hanem a családom és a környezetemben élőkre koncentrálok. Sosem lennék képes önpusztításra ami halálos is lehet, mert nem vagyok önző ember. Bármilyen hülyén is hangzik, szerintem az önzőség, amikor a másiktól elveszed önmagad!

Nekem ez a filozófiám.. De amit te feltettél az sem hülyeség. Én a szerelmet várom, vagyis inkább csak kíváncsi vagyok arra mikor jön el, egyáltalán el jön-e..

Tulajdonképpen tök mindegy mi a cél, a lényeg a küzdés..

Jól értettem a kérdést és rendes választ adtam?? :)

2009. dec. 25. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Én már elvesztettem az érdeklődésemet, feladtam. Pedig egész fiatal vagyok...

"Elöttem az élet és nem látok tőle semmit."

16/L

2009. dec. 26. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden rosszban ott rejlik a maga jótétemény csírája:3
2009. dec. 26. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően kiváncsi természet vagyok...de nem úgy érzem, hogy engem a kíváncsiság lök tovább. Egyszerűen szeretek életben lenni, szeretek tanulni és tapasztalni és néha piszokul tud fájni, de tudom, hogy a fájdalom idővel a hasznomra válik...Igazándiból azért akarok élni, mert fejlődni akarok, több és jobb akarok lenni és alkotni (bármilyen jelentéktelen is lenne a művem)...végülis a kíváncsiság számlájára is írhatjuk...
2009. dec. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!