Mit gondoltok erről, mi a véleményetek, és h nálatok így van-e?
Az életet nem szabad feladni mert sosem tudhatjuk mi fog történni, csak sejthetjük, de ez a sejtés olyan kíváncsiságot szül, hogy tovább hajtja az ember érdeklődését.
Minden válasz érdekel nem pontozok le senkit
és köszi a válaszokat
Az életet tényleg nem szabad feladni sohasem. Mert egyszer élünk, és az összes lehetőséget ki kell használnunk, és élni kell minden apró kis lehetőséggel. Nem kell semmin sokat gondolkozni, mert azután bánni fogjuk, hogy nem csináltuk meg. És nem kötelező állandóan boldognak lenni. Néha egy pici szomorúság belefér, hogy utána jobban tudjuk értékelni a szép dolgokat. Én szeretek élni, és kihasználok minden lehetőséget. =)
16/F
Számomra amit leírtál talán a szerelem lehet.
De én nem is magam miatt aggódok olyankor amikor készülök feladni.. Hanem a családom és a környezetemben élőkre koncentrálok. Sosem lennék képes önpusztításra ami halálos is lehet, mert nem vagyok önző ember. Bármilyen hülyén is hangzik, szerintem az önzőség, amikor a másiktól elveszed önmagad!
Nekem ez a filozófiám.. De amit te feltettél az sem hülyeség. Én a szerelmet várom, vagyis inkább csak kíváncsi vagyok arra mikor jön el, egyáltalán el jön-e..
Tulajdonképpen tök mindegy mi a cél, a lényeg a küzdés..
Jól értettem a kérdést és rendes választ adtam?? :)
Én már elvesztettem az érdeklődésemet, feladtam. Pedig egész fiatal vagyok...
"Elöttem az élet és nem látok tőle semmit."
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!