Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem egy tündérmese az...

Miért nem egy tündérmese az életem?

Figyelt kérdés

Miért nem találom a helyem? Miert félek őszinte lenni? Miért kell megjátszanom magam azért mert úgy érzem, hogy csak így fogadnak el a barátaim? Miért félek őszinte lenni a szüleimmel?

Miért nem érem el a céljaim, akárrmennyire is küzdök értük? Miért nem jön szembe álmaim lovagja ? MIÉRT??

2014. máj. 1. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Álmaid lovagja voálá:D Hát azért,mert az élet nem habostorta,de azt is mondják hogy nem fenékig tejfel.Légy őszinte,keresd tovább a helyed,csak annyira játszd meg magad amennyire az érdekeid azt kívánják,az igazi barátok úgy fogadnak el ahogy vagy.Küzdj tovább a céljaidért,de ne kergess olyan álmokat amik nem megvalósíthatók:)
2014. máj. 1. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az emberi társadalom, főleg a modern nyugati, nem más, mint körítés. Mézes mázos körítés. Mindenki egy szerepet játszik, ez az amire a legtöbben azt mondják, hogy "én". Pedig csak álca, amit már annyira begyakoroltak, hogy el is felejtették, lehetne másképp. A gyerek még őszinte, még tanul, még újdonsült. De belenevelik, hogy be kell illeszkedni, hogy "normálisan" kell viselkedni, hogy szót kell tudni érteni az emberekkel. Választani kell hobbit, ruhát, "stílust", munkát, hogy legyen miről beszélni a többi maszkkal. Ijesztő, komolyan mondom. De ez van.
2014. máj. 1. 22:04
 3/3 tésztajóska14 válasza:
Az én életem sem egy tündérmese. nagyon elegem van mindenből, néha már gondolkoztam az öngyilkosságon is.
2014. máj. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!