Furcsa ha ezen nem tudok nevetni? (Két pasi meg egy kicsi)
úgy érzem, hogy olyan dolgok nevettetnek meg ami általában az embert nem..viszont olyan dolgok meg nem nevettetnek meg ami általában az embert igen.
ezek ilyen lelki dolgok lehetnek vagy mi?
meg sokszor van az, hogy olyanból csinálok poént, ami nem vicces egyébként, de ált sikerül poént csinálni belőle ami más szerint is vicces lesz, de ilyen stílusban poénkodni még nem láttam mást:D
nem arra célzok, h mekkora egyéniség vagyok, csak h ez most mi? miért vicces sokszor az nekem ami sok embernek nem és fordítva? genetikám miatt másképpen éltem meg dolgokat mint általában az emberek?
vagy hülyeség az egész kérdés
Ki válaszol itt kérdésekre 3:03-kor? De még fontosabb az, hogy vajon ki gondolja azt, hogy én vagyok a kérdező?
Valószínűleg mégse az én ismerősöm, mivel 29%-ban ad hasznos válaszokat. Hogy lehet lemenni 29%-ra? Talán elég az, hogy nem érdekel az emberek véleménye. Ez nem is olyan rossz dolog.
Válaszolva a kérdező kérdésére: Nem, nem furcsa. Legalábbis számomra nem az.
egyébként én is, nézek pár filmet amire írják, hogy végigszakadtam, erre én a film felénél találok olyat kb ami kicsit megmosolyogtat, de ennyi, legalább is a legtöbb vígjátéknál, nem is szeretem annyira a vígjátékokat, legalább is azóta mióta komolyabban érdekelnek a drámafilmek
nem Dani vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!