Normális ha még 13évesen is félek egyedül a sötétben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 16:40
11/21 anonim válasza:
16 évesen is félek a sötétbe, sőt 68 évesen is félni fogok a sötétbe..
12/21 anonim válasza:
ha nem néznél annyi horrort meg nem lógnál a neten nem félnél! egyébként nem lenne normális de így sajnos az...
13/21 anonim válasza:
Hát én 12 vagyok,és nagyon félek.Amikor ágyban fekszem akkor nem,de egyébként nagyon félek:S:S.Kedves előző válaszoló:Én én már 4-5 éves koromban és rettegtem a sötétben és bizony akkor még nem gépeztem és nem is néztem horrorfilmet..
14/21 anonim válasza:
Minden ember fél a sötétben! Ez egy ösztön amit magunkal hoztunk a 21. századba!
15/21 anonim válasza:
Én 23 éves lány vagyok és még mindig félek a sötétben. Nem tudnék egyedül lakni:)
16/21 anonim válasza:
Hát én is félet.De ha valaki mással vagyok akkor nem ,de ha pl:ki kell mennem a sötét konyhába :S akkor szaldok ahogy csak tudok...pedig tudim hogy nincs ott semmi..de....akkor is félek :/
17/21 Virág=) válasza:
Én is félek a sötétben :D:D
olyan ijesztő: o de én hogy ne féljek elkezdem énekelni az "Én pici pónim picike pónim"-at xD:D:D jó hülyén hangzik de nekem bejött:D:D
18/21 anonim válasza:
xd én 13 vok énis félek a sötétbe
19/21 anonim válasza:
Én 15/F vagyok, és egyszerűen rettegek. Fürdés közben is mindig attól félek, hogy lekapcsolódik a villany, akkor szívrohamot kapnék.. Minap lecsukódott magától a TV( hajnal körül).. Azt hittem meghalok a félelemtől.. És még a fejemre is húzom a takarót, néha.. Még úgy is félek.:D
20/21 anonim válasza:
Én 15 éves vok, és eddig tök jól megvoltam a sötéttel meg minden, de néhány horror után elkeztem kicsit félni :/ , de a film alatt nem félek, de amikor este ki kell mennem WC-re szinte futok és a WC nincs mesze a szobámtól...tehát szerintem normális...remélem idővel kinővük;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!