Szerintetek melyikhírességre hasonlítok? Részletek lent!
Figyelt kérdés
170 cm magas vagy, 62 kg-os lány vagyok. 15 éves, de 17-18-nak legalább kinézek. Fehér bőröm van, és festett vörös hajam, amit mindenki eredetinek hisz. Kicsi a szám de vaskos. Nincsenek szeplőim.Kék szemeim vannak, kontaktlencsét viselek. Szerintetek kire hasonlíthatok? És én megmondom hogy hasonlítok e rá vagy sem. Linkkel együtt kérném a válaszokat. Előre is köszönöm, kérlek írjatok!!2009. dec. 23. 10:13
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
joo h csávokat irtok be mikor a kérdezö lány xD
5/15 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok, köszönöm szépen... Érthetetlen módon egyikre sem hasonlítok...nem is tudom hogy miért nem...?! Azt hittem normális válaszokat fogok kapni...
2009. dec. 23. 11:10
6/15 anonim válasza:
Ha mutatsz képet, akkor kapsz normális válaszokat.. másképp nem tudom miben reménykedsz, így lehetetlen megmondani hogy kire hasonlítasz.
7/15 A kérdező kommentje:
Itt épp ez a lényeg. Hogy leírtam magam, és ti szerintetek. És én meg megmondom hogy hasonlírok e rá vagy nem. Ezt egy játéknak szántam...
2009. dec. 23. 11:24
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Cejintem rarosság, fajintosság , cépség, na meg shukár shávo
pujaro herczeg
Harczos
nemis...
retafdog
10/15 anonim válasza:
rajosság akart lenni,
mielőtt bepostoltok a napiszarra.
retafdog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!