Mit jelenthet ez az álom? Valami baj van?
Figyelt kérdés
mostanában sok rémálmom van, de nem értem őket. az egyikben egy kutyát teszek a táskámba(nagyimé) és egyszerűen ott felejtem. Azután pár nap múlva a Városligetben van egy kutyafuttató verseny ahol eszembe jut hogy nálam is van egy kutya. Kiveszem, de addigra már nagyon élettelennek látszik. Az a durva hogy él, de már nem tud mozogni se meg semmi. Az egész átlátszó, és a száján egy cső vezet le. Ebbe megpróbálok vizet tölteni, hogy egy kicsit jobban legyen de nem lesz. Nagyon meg vagyok ilyedve az álmomban, és valahol feltűnnek a rokonaim akik elől midenáron el akarom titkolni hogy mit tettem figyelmetlenségből a nagyim kutyusával...2009. dec. 22. 15:29
2/3 anonim válasza:
szerintem te egy kutyát szeretnél!!!
3/3 anonim válasza:
Az agyad valahogy ellened dolgozik.Nekem is volt egy időszak amikor rosszat álmodtam,de elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!