Egy tündér azt mondja, hogy ha akarod, egy napra kipróbálhatod, milyen a másik nem bőrében élni. Ha tehetnéd, kipróbálnád a másik nemet?
Figyelt kérdés
Nem lennél bombacsaj vagy szuper hapsi, csak egy átlagos (de nem visszataszító) személy. Meglenne mindened, ami egy napra kellhet: ruhák, valamennyi pénz (nem vagy milliomos), kívánságod szerinti tele hűtő, egy lakás, stb. Ha kipróbálhatnád, mit csinálnál?2008. júl. 26. 10:51
1/23 anonim válasza:
Ilyen feltételek mellet miért ne? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet más neműnek lenni! :) Szerintem egyébként ugyanazt csinálnám egy napig, mint általában, de az is éppen elég fura lenne idegen testben...
3/23 anonim válasza:
Naná. Sokat gondolkodok, milyen lehet hogy ott lóg és lötyög valami a gatyában. Lány vagyok, és sokat gondolkodok ezen:)Kipróbálnám a sex-et és a 24 órából 20-on keresztül bámulnám magam a tükörben:)
5/23 anonim válasza:
Én is kipróbálnám:)(nő vagyok)
Legfőképp, hogy összehasonlítsam, hogy a férfi orgazmus nagyobbat üt-e, mint a női:) És gondolkodásilag is egy férfi mindent egészben, egyszerűbben lát át, viszont a női agy elmerül a részletekben.... (és ez néha fejfájással jár:))
6/23 anonim válasza:
Én nem bújnék pasi bőrébe.Én jólérzem magam nőként.Különben meg a pasik minden vacaktól pánikolnak, meg egy hivatalos ügyet sem képesek megoldani nő nélkül(akinek nem inge...), és én inkább a magam ura vagyok .Így tökéletes az életem.És az anyaság érzését sem hinném hogy bármi pótolhatná.
7/23 anonim válasza:
Én nő vagyok, de valahogy sztem pasiként sokkal egyszerűbb lehet minden! :S
8/23 anonim válasza:
No vagyok! Persze, hogy kiprobalnam. Van egy baratnom aki konnyuveru de tagadja, probalkoznek nala aztan majd lebuktatnam.
9/23 anonim válasza:
öhm... én fiú vagyok, és mégis belemerülök a részletekbe, persze a lényeges részletekbe... xD
10/23 anonim válasza:
Miért is ne!
Érdekes lenne elejében biztos,de benne volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!