Számodra milyen ember az értékes?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 11:48
1/10 anonim válasza:
Első gondolatom, aki nem magán, a testén, zsebében, maga körül hordja legfőbb "értékeit".
2/10 anonim válasza:
Számomra minden ember értékes! Attól még, hogy nem mutatjuk ki és igazán nem is érezzük soha senkit nem lennék képes eladni, megölni, szégyen tárgyává tenni vagy bármi.
3/10 anonim válasza:
Az, aki nem akar mindenáron az aktuális divatnak megfelelni, van önálló stílusa és nem az a legfőbb beszédtémája, hogy kivel kamatyolt a múlt héten. Egyébként senki sem lehet egyforma, tehát mindenki egyedi, azáltal értékes is, de ebbe már nagyon bele kellene ásnom magam, hogy így is lássam.
4/10 anonim válasza:
Sok mindenkinek nem tetszik, de én csak azokat tudom értékesnek találni akiket szeretek, vagy hasonló gondolkodásúak mint én. Ez van...
5/10 anonim válasza:
Azt tartom értékesnek akiben látom a lehetőséget, látom benne, hogy sokra képes és meg tudja váltani a világát. Meg persze a világmegváltáshoz nem gázol át mindenkin.
6/10 anonim válasza:
Nem pózol, vannak önálló gondolatai (még ha nem is a legbölcsebbek, a szándék a fontos), az értékrendje sem mások véleményén alapszik, elhivatott valami iránt.
8/10 anonim válasza:
Aki végighallgat, és nem ítél el.
9/10 anonim válasza:
Aki el tudja fogadni a másikat.És észreveszi, hogy az élet hatalmas ajándék és, hogy mindennap van miért köszönetet mondani.
10/10 anonim válasza:
Az akinek ha felviszi az Isten a dolgát akkor is ember marad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!