Érzelmileg olyan vagyok, mint egy csaj. Baj ez? 16/f
Figyelt kérdés
Teljesen normális fiú vagyok, aki spotol meg benne van minden buliba és semmi b..is beütése nincs. Nem szoktam rinyálni ha fáj valamim, és szeretem a kihívásokat. De ha érzelmekről van szó akkor lányosnak érzem magam. Minden haver úgy beszél a lányokról, hogy nem is érdeklik őket. Tudnak csókolózni és ha összevesznek, akkor simán továbblépnek. Én meg csomó mindent megteszek azért hogy összejöjjek azzal akibe tényleg szerelmes vagyok és tisztelem meg ilyenek. A végén meg lelépett egy másik sráccal. Én kiakadtam és sírtam pedig még össze se jöttünk, csak közel voltunk. Megnéztem egy filmet (Bunkó vagyok így hódítok) és abbe pont ez volt h a srác ilyen volt és vele is ez történt ami velem aztán bunkó lett és minden csajt megkapott. Aztán megint jófiú lett mert megakart kapni egy normális csajt. Tényleg ilyen kevés lenne a normális csaj ai nem a bunkókra bukik?
Ritkán adatik alkalom kapcsolatra és akkor se jön össze. Nekem is bunkónak kéne lennem? (nem a film miatt, hanem mert az életben is ezt tapasztalom.)
2009. dec. 20. 21:08
2/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. De nem, nem a bunkóságon van a hangsúly, hanem az elérhetetlenségen és a titkolózásban. Te se dobd oda magad, hanem játsszál velük.
2009. dec. 20. 21:13
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is fiu vagyok 17 éves és jártam már ugyanugy mint te:S Most azonban találtam egy lányt akivel nagyon jol megvagyok és tetszik neki h bármit megadok neki. Nemhiszem hogy gáz lenne hogy az ilyen dolgok kicsit jobban bántanak. Talán így jobban tudod értékelni a lányokat és azt hiszem hogy a legtöbbjüknek ez bejön csak várni kell valakire és tuti hogy boldog leszel.
2009. dec. 20. 21:15
4/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, én is megtennék mindent, de hát ez mostanság nem menő, de nem is értem miért rossz az a lányoknak, ha valaki tényleg szereti őket?
2009. dec. 20. 21:18
5/17 anonim válasza:
Szia!
Én egy lány vagyok és szerintem nem az érzékenységen van itt a hangsúly.Nekem kifejezetten bejön ha egy fiú érzelmes a kapcsolatokban. Szerintem ne legyél bunkó. Nálam a bunkó pasik szóba sem jöhetnek. Keress egy olyan lányt aki érzelmesebb vagy én nem tudom. Remélem vki tud vmi jobb választ is adni. És egyáltalán nem baj h érzelmes vagy.
2009. dec. 20. 21:19
6/17 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy ilyen pasinak. De tényleg. :) Engem egyáltalán nem zavarna, sőt... én is érzékeny vagyok, tisztelem a másikat stb. (mondjuk lány :D) Szerintem ne változz meg. Maradj amilyen vagy :)
15/L
2009. dec. 20. 21:21
7/17 anonim válasza:
...én is ilyen vagyok...nem tudnám magamat elképzelni, hogy úgy gondolkodjak, mint sokan, hogy bunkó legyek, hogy úgy beszéljek a lányokól, mint valami használati tárgyakról, meg hogy csak a szexen járjon az eszem. Szerintem nem baj; csak találni kell egy lányt, aki hasonlóan gondolkozik. Hát...érzelmesebb is vagyok, mint a többi körülöttem lévő fiú, amint látom, és csak egy érzelmeseb lánnyal tudnám magamat elképzelni.
2009. dec. 20. 21:37
8/17 anonim válasza:
utolsó, 16/F
2009. dec. 20. 21:48
9/17 anonim válasza:
en is ilyen vagyok 18eves letemre.
sokat agyaltam rajta , hogy meg kellene valtoznom.
nem tudom mit kezdjek magammal.
annak elenere hogy van baratnom ugy erzem nem ilyennek kellene lennem, hanem egy bunko pocsnek.
ma a bunkoke a vilag , ok ernek el a csajoknal akarmit is. na mind1 nem b*szom fol magamat!
2009. dec. 20. 22:13
10/17 anonim válasza:
jaj de aranyos lehetsz :)
ne akarj bunkó lenni, néhány csajnak az elérhetetlen , nemtörődök semmivel pasik jönnek be... te pedig nyilván túl kedves voltál.. ne törődj ezzel a lánnyal keress magadnak egy olyat aki tényleg érdemes arra hogy szeresd :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!