Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ekkora falusi állat?

Miért vagyok ekkora falusi állat?

Figyelt kérdés
Most is be vagyok rúgva. Imádom a népzenét, a néptáncot, a népművészetet, a mezőgazdaságot, imádok magyar lenni! Mégis hátránynak érzem. Sokan menekülnek az ilyesfajta életmód elől. Pedig bevallom, egész helyes vagyok. Minden nagyképűség nélkül. Mégis ha megtudják, hogy én itt akarok maradni, és állatot akarok tenyészteni, menekülnek. Nekik a steril élet kell, a nyugati.

2014. ápr. 5. 01:33
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon unatkozol, mi?

Szerintem melegíts magadnak egy kis tejecskét, aztán menj csicsilni.

2014. ápr. 5. 01:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Bort melegítettem.
2014. ápr. 5. 01:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor lassan melegítheted majd a hányásodat is. Egészségedre§
2014. ápr. 5. 01:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Melegítsd magadnak a mézes tejecskét aztán villany leó.
2014. ápr. 5. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez már túl sok éjjelre így.
2014. ápr. 5. 01:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Ertem mirol beszelsz, de szerintem vannak ilyen lanyok. Csak nem jo helyen keresgelsz. A videki eletet szereto csajok nem a plazaban vannak am.

En ugyan kifejezetten varosi lany vagyok, nagysagrendileg egy europai fovaros, vilagvaros. Szoval nekem ez a fajta elet nem adna, de ettol en nem nezlek le, sot. Jo 10 evvel ezelott a legjobb baratnom hasonlo eletet el(t). Szulei tanyara koltoztek, o is nagyon sokat volt kint, segitett az allatok korul. Szerintem biztosan ma is van ilyen lany. Hany eves vagy?

2014. ápr. 5. 02:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja de ha mondjuk igy kezded, hogy "most IS be vagyok rugva", akkor lehet az ivaszat a gond, nem az eletmod.
2014. ápr. 5. 02:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Most akkor te vagy a rossz, vagy mások? Mert a kérdés rád vet negatív fényt, a magyarázat meg azokra, akik menekülnek a falusi élet elől. Döntsd már el. Amúgy biztos találnál olyat, akinek bejön a falusi életmód, csak rossz helyen keresed. Én magam gyűlölöm, sokáig éltem faluban már nem "falusi" életet, pl. soha nem voltak állataink, nem volt a közelemben traktor, de akkor is egy kis semmire kellő hely volt, ahonnan menekültem a fővárosba, hogy életet lássak, és embereket menni az utcán este 6 után is. Az állat tenyésztésből pedig manapság úgy gondolom, nem lehet megélni, nem elég jövedelmező még egy falusi életmód finanszírozására sem. Nyilván nyomorogni meg nem akarnak veled meg a malackáiddal.
2014. ápr. 5. 02:03
 9/10 piriiiiii ***** válasza:

Erről Doktor Mekk rovata jut eszembe... Ő szokott így írni, kérdező.

Figyi, én is imádok magyar lenni, a szó hagyományőrző, kulturális értelmében, de ez az ország nem a legjobb...

2014. ápr. 5. 02:13
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nyugati élet"? Nyugaton is élnek õstermelõk,farmerek.

Csináld meg amit szeretnél, nagyon népszerü leszel,

mert a városiaknak rövidesen nem lesz mit enniük,

te meg önellátó leszel.

2014. ápr. 5. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!